סופר חיובי
משתמש מקצוען
אם אפשר קישור מאלי.. לברזים טובים שמגיעים מהר?
תודה מראש.
תודה מראש.
זהו שחכתי לציין לכיור...
תודה ... יש למשהו עוד קישור טוב?זה חנות שהמליצו עליה פה המחסן בארץ/קפריסין
כמה זמן יש לכם אותו ?אני הזמנתי את הברז הזה:
גם בזהב וגם בניקל,53.65€ 34% OFF|Quyanre מוברש זהב פנימי חלון מתקפל מטבח ברז 360 סיבוב מט שחור עופרת משלוח אמבטיה כיור ברז מיקסר ברז|ברזים למטבח| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הגיע ממש מהר,
ואיכות מעולה!
כמה זמן יש לכם אותו ?התחדשנו בברז זהב מהמם
צירפתי תמונה מהבית שלי
11.57€ 60% OFF|Neue Becken Wasserhahn Einzigen Hebel 360 Rotation Auslauf Moder Messing Mischbatterie Für Küche Oder Bad Becken Wasser Waschbecken Mixer gold pinsel|Waschtischarmaturen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש
בשימוש תקופה של יותר משנתיים וממש מרוציםאם אפשר קישור מאלי.. לברזים טובים שמגיעים מהר?
תודה מראש.
בערך 3 חודשיםכמה זמן יש לכם אותו ?
?יש למשהו עוד המלצות?
גם אני הזמנתי אותו כפול 2, בשימוש שנה+ , אפס תקלות.
זה הגיע מהר?גם אני הזמנתי אותו כפול 2, בשימוש שנה+ , אפס תקלות.
סוג שבוע - שבוע וחצי כזהזה הגיע מהר?
איך יודעים על החנויות שמספקות תוך 3 ימים?סוג שבוע - שבוע וחצי כזה
רשום לך בדף ההזמנה תוך כמה זמן שילוח לארץ.איך יודעים על החנויות שמספקות תוך 3 ימים?
זה דחוףף ליי
1. מאיזה קישור הזמנת - או לפחות חברה.גם אני הזמנתי אותו כפול 2, בשימוש שנה+ , אפס תקלות.
לא נראה לי זה על הברז... זה קישור ל....יש את זה תמיד על כל מוצררשום לך בדף ההזמנה תוך כמה זמן שילוח לארץ.
בזה נגיד רשום שילוח תוך 72 שעות.150.22₪ 39% OFF|Quyanre כרום ניקל לשלוף מטבח ברז ברז ידית אחת מיקסר ברז H/C מטבח מים מיקסר ברז מים להשהות מטבח ברז|ברזים למטבח| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1371935
@פנינה ריימונד , זה אמור להגיע לארץ באמת תוך 3 ימים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: