עזרה ראשונה! ברונכילטיס

גבעתית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ונטולין. הוא אמר להפסיק כי זה לא מועיל לה. מחכה שבעלי יחזור עם הבדיקות קורונה שנעשה לה
לבן שלי היה 'ברונכיליטיס' שהרופא לא איבחן נכון ובסוף התגלה כדלקת ריאות, אם עשית צילום חזה ששלל, אז מעולה.

גבעתית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בצל חתוך, אינהלציה, מכשיר אדים.
רפו"ש.
תעקבו אחריה שנושמת בסדר, בעז"ה תרגיש טוב.

moriamoria123

משתמש חדש
האם שמעתם על מי כסף? האם זה יועיל לנו נגד השיעול? שתינו עם הקורונה.. והבנתי שזה יכול לעזור. אשמח לדעתכם

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
היי חייבת עזרה

הילדה בת 5 חודשים. ללא חום.. שלשום היה 38 וזהו. משתעלת ממש חזק . הקול הפך לצרוד. מה31.12 מקבלת אנלציה עם ונטולין 4 פעמים ביום ולא עוזר. בקשנו צילום חזה למחר בבוקר! לא הגיוני שילדה קטנה כזו תוהיה 5 ימים עם סטרואידים וללא שיפורכלל! היא ממש נחנקת. האם למישהו קרה/עבר את זה? אשמח לכל מידע אני חסרת אונים.ילדה ראשונה שלנו .
תודה
ונטולין זה לא סטרואידים.
אולי לכן זה לא מספיק.
אני לא רופאה אלא אמא מנוסה בתחום - כן הייתי מצפה לטיפול שכולל גם סטרואידים בנוסף לנטולין. בודנוזייד לאינפלציה או פליקסוטייד במשאף. (ומשאפים עדיפים על פני אינהלציה).
אצלנו כשהיו פה ביקורים של הקורונה בעבר, כולנו נעזרנו במשאפים של הילדים האסמטים שלי.
וזה מאד מאד עזר.

sunshay

משתמש פעיל
קופצת על האשכול, @moriamoria123 מקווה שבסדר מבחינתך,
תינוקת פגית בת חודשיים שמחוסנת בrsv
יש מה לחשוש מקצת אפצ'ים ולגשת לרופאה?
לא רוצה להוציא אותה בקור הזה
גם לי היא הראשונה..

להתחבר ללב

משתמש חדש
קופצת..
צריכה עצה ממש!
הבת שלי בת 3 כל החורף עם שיעול על ליחה, זה מתחיל בצינון-מנוזלת ומאז השיעול לא עוזב, נותנים לה אינהלציה עם סטרואידים ונטולין לתקופה, בהמלצת הרופא ואז זה מיקל אבל לא מעביר, בצל ליד המיטה, בצל בדבש, תה לימון ודבש, סימפונוס 2000, שמן רילף-מה לא ניסינו ושום דבר לא מעביר את הישעול(שבא במיוחד בלילה-ישנה על כרית), צילום ריאות תקין.
בבקשה למי יש עיצה???

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
וואי לא.. אבקש מהרופא הפניה. זה משהו פשוט הבדיקה?
פשוט לבצע את הבדיקה, לא כל כך פשוט לגלות למה אלרגים.
במקרה של שיעול בודקים אלרגיה לאבק ולפעמים גם לעובש. פחות למזון.
בכל אופן צריך הפניה לאלרגולוג.

הרבה פעמים יותר פשוט לקחת תרופה נגד אלרגיה , למשל זילרג'י, ואם זה עוזר - יופי.

moriamoria123

משתמש חדש
טוב רוצה לשתף.הרב של בעלי המליץ לנו על מי כסף. אחד התלמידים רכש לנו. ועשינו אנלציה אני והילדה.ב"ה השיעול לי נעלם. לילדה ממש ממש מעט.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה