מעניין שבאתר שלהם לא רואים אותו !ספרדי פונטביט (2021)
מעניין שבאתר שלהם לא רואים אותו !ספרדי פונטביט (2021)
לא מוצלח כלל!
אם רוצה ספרדי לך על הגירסא הקודמת.
שלחתי להם בקשה לקבל את הגרסה הישנה אך הם עדיין לא השיבו לי.מצטרפת!
איך לוקחים פונט מעולה והורסים אותו בידיים...!
טוב או לא טוב?בין הערה להערה בא רווח מסויים שהעין תקלוט שמתחילה הערה חדשה.
מה זאת אומרת, שהפסוק יסתיים בסוף השורה?'לדעתי' עדיף לתת מוביל רווח לפני מקור פסוק.
אמור להיות, לא ראיתי אצלך.טוב או לא טוב?
תעשה מוביל, רווח, מוביל.מה זאת אומרת, שהפסוק יסתיים בסוף השורה?
אפילו אם זה שורה מתחת?
מה כוונתך ב'מוביל', האם זה מושג בתוכנת תג? האם הכוונה לעשות no break על כל הסוגריים של המראי מקומות?תעשה מוביל, רווח, מוביל.
ותגדיר רווחים קשיחים במקור.
כך אם הוא יכנס בשורה בשלמותו הרי טוב אם לא יפול לשורה הבאה
כן. וב'אינדיזיינית': טאב או 'שיפט-טאב' (Right Indent Tab)מה כוונתך ב'מוביל', האם זה מושג בתוכנת תג?
סוג של... (סקריפט בתג שמיועד לזה)האם הכוונה לעשות no break על כל הסוגריים של המראי מקומות?
הפונטים מהשנים האחרונות לא מופיעים באתר. שמעתי שהסיבה לכך, כי הם חוששים להורדה לא חוקית של הפונטים (מי שקצת מבין בתכנות אתרים יכול להוריד ברגע). אבל יש שם קישורים לקטלוגים האחרונים בפורמט PDF.מעניין שבאתר שלהם לא רואים אותו !
לדעתי הגירסה הזו טובה בהרבה מהקודמת. ואל יבוש מפני המלעיגים עליו...שלחתי להם בקשה לקבל את הגרסה הישנה אך הם עדיין לא השיבו לי.
אני יודע שהפונט הזה עוקצני ובכלל לא נעים לקריאה, אך היה לי איזה שהוא עניין להשתמש בו.
תודה בעז"ה היום אעלה את הקובץ המסודר.
יש 'טובה' ויש נעימה לעין...לדעתי הגירסה הזו טובה בהרבה מהקודמת.
מלעיגים??ואל יבוש מפני המלעיגים עליו...
גם בקטלוגים לא ראיתי את הפונט הזה !אבל יש שם קישורים לקטלוגים האחרונים בפורמט PDF.
כך אם הוא יכנס בשורה בשלמותו הרי טוב אם לא יפול לשורה הבאה
קטלוג 2021 עמוד 148גם בקטלוגים לא ראיתי את הפונט הזה !
ועברתי על כל הקטלוג
אם חשוב לך אוכל לשלוח לך את הקטלוג המלא במייל.הקטלוג באתר הוא רק עד 89
צפה בקובץ המצורף 1025023
לא דחוףאם חשוב לך אוכל לשלוח לך את הקטלוג המלא במייל.
זה אותו קטלוג שצילמתי ממנו כאןהנה:
טובה וגם נעימה לעין...יש 'טובה' ויש נעימה לעין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: