מסכים לגמרי@נוי
זה הטענה
שכמוך מקצועיים לא מסתובבים כאן
כי כרגע זה בעיקר בקשת שירים
אבל אם זה היה מוגדר למוזיקאים
יתכן בהחלט שהתעניינות תגדל ע''י הנ''ל
.
מבחינת המיקצוענים אין פה הרבה מה לעשות חוץ מתוכן מוזיקלי חדשותי ולפעמים הם נעזרים פהאני לא מבינה מה הבעיה בפורום איך שהוא כרגע? לדעתי זה נראה שכולם מרוצים ואלו שמאוד מוזיקליים ומקצועיים מקבלים בדיוק את הכבוד וההערכה המגיעה להם.
למה לא להמשיך כך??
אני לא מדי מקצועית ואין בי האומץ לחלוק על המקצוענים, אבל לא יעזור גם אם ישנו את הפורום הזה ל'פורום המקצוענים' נראה לי שיהיה קשה לרבים מפה לעזוב והם בכל אופן ישארו ויעלו ויורידו שירים וקליפים אז מה הרווחתם?מבחינת המיקצוענים אין פה הרבה מה לעשות חוץ מתוכן מוזיקלי חדשותי ולפעמים הם נעזרים פה
וחבל כי אפשר למנף את זה
ברור שזה הרעיון לא לסגור את הפורום הקיים רק להוסיף אשכול סגור למקצועניםאני לא מדי מקצועית ואין בי האומץ לחלוק על המקצוענים, אבל לא יעזור גם אם ישנו את הפורום הזה ל'פורום המקצוענים' נראה לי שיהיה קשה לרבים מפה לעזוב והם בכל אופן ישארו ויעלו ויורידו שירים וקליפים אז מה הרווחתם?
מה שאפשר אולי לעשות זה פורום חדש, סגור, למקצוענים בלבד שלא כל אחד יוכל להכנס אליו.
אה בסדר- ממש נבהלתי!! אם כך בכיף... אז למה לא לפתוח בעצם? נראה לי יש כאן הרבה שנבהלו שיסגרו את האשכול הזה ולא יורשה להם להכנס...ברור שזה הרעיון לא לסגור את הפורום הקיים רק להוסיף אשכול סגור למקצוענים
אם ככה אז שנו את ההצבעה שלכםאה בסדר- ממש נבהלתי!! אם כך בכיף... אז למה לא לפתוח בעצם? נראה לי יש כאן הרבה שנבהלו שיסגרו את האשכול הזה ולא יורשה להם להכנס...
דווקא זה היה גרוע מאוד(לא נראה לי שמפריע להם כל הבקשות וכו')
זו דעתי העניה.
אפשר לפתוח עוד סקר לבדוק לכמה זה מפריעדווקא זה היה גרוע מאוד
הסקר כבר הכריע מזמן.אפשר לפתוח עוד סקר לבדוק לכמה זה מפריע
מה אתה חושב שהם לא ראו את האשכול הזה כבר??!!צריך לעשות איזה שהוא אפשרות לאשכול סגור למעבדים אורגניסטים ושאר המתעסקים במוסיקה
מתעסקים ולא חובבי שירים חדשים את זה יש המון אולי
אולי לדבר אם המנהל של הפורום או משהו
אז נבקש עוד פעםמה אתה חושב שהם לא ראו את האשכול הזה כבר??!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: