אני רגוענמתין בסבלנות
אני רגוענמתין בסבלנות
בודקים בריחוף מעל הודעה שנשלחה, לא פה...צפה בקובץ המצורף 1378203
גם אצלי עדיין לא התעדכן!!
אפשר תמונה?
לא לכולוםצפה בקובץ המצורף 1378306 הי אני שמה לב שיש לי את 2 הציטוטים.. ככה זה לכולם?
איך מתקינים אותו?לא לכולום
אלא למי שהתקין את התוסף ההוא
לך תדע אולי בסופו של יום כשהם ישתפרו כמו שצריך אנשים ישתמשו בו יותר והם בונים על זהסתם שאלה שמסקרנת אותי
חוץ מאלו שאין להם וואצפ, יש משהו משתמש בהנגאוטס /צאט ?
מה המניע של גוגל לפתח אותו?
איך מתקינים אותו?
איך מוסיפים את זה?
אם כבר יש לך את החדש, כדאי להסיר את התוסף כרוםצפה בקובץ המצורף 1378306 הי אני שמה לב שיש לי את 2 הציטוטים.. ככה זה לכולם?
אין לי מידע כמובן כמה אנשים משתמשים בגוגל צ'אט אבל מה שברור שמדובר במאות אלפים בכל העולם,סתם שאלה שמסקרנת אותי
חוץ מאלו שאין להם וואצפ, יש משהו משתמש בהנגאוטס /צאט ?
מה המניע של גוגל לפתח אותו?
מאה אלף איש מכל העולם? זה קצת ממש!אין לי מידע כמובן כמה אנשים משתמשים בגוגל צ'אט אבל מה שברור שמדובר במאות אלפים בכל העולם,
לקבל קצת מידע אפשר דרך התוספי כרום הקשורים לצ'אט, לשם דוגמא, התוסף ציטוט שהובא למעלה, משתמשים בו מעל 100,000 איש, קשה לי להאמין שכל המשתמשים גם אין להם וואטסאפ...
נכון,מאה אלף איש מכל העולם? זה קצת ממש!
גם לי עוד לא הגיע!!אין לי
מה צריך לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: