קלה קלה להכנה
שוב- ללא מיקסר
הבן שלי רצה רק אותה אתמול
וגם היום.
ושלא תטעו- המקפיא מלא בכל מיני.
אבל רק אותה
הוא רצה.
כנראה טעים.
תבנית בינונית A4
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה
בראוניס על בסיס שקדים
200 גרם שקדים מולבנים טחונים [קמח שקדים]
1 ביצה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפיה
מערבבים בקערה בכף או ביד ומשטחים בתבנית בינונית [A4] מרופדת בניר אפיה
לבראוניס: באותה קערה שמים
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
שלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס
טורפים היטב במטרפה את רכיבי הבראוניס למעט השוקולד צ'יפס, עד לקבלת תערובת אחידה סמיכה יחסית.
יוצקים מעל לבצק השקדים
אופים 5 דקות ב 180 מעלות. פותחים את התנור ומפזרים 3/4 כוס שוקולד צ'יפס מעל לעוגה. אופים עוד כ-30-35 דקות רק עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצר נקי ממרכז העוגה. הזהרו מאפית יתר. המרקם הנימוח של הבראוניס יפגע וחבל