המשיכו בכל הכח מעודכן הרגע
מוחה בתוקףלא נותר לי אלא להזדעזע מהעובדה שזה נראה נוראה אנשים כותבים בלי בושה שהם מחכים כביכול לסמן וי/ לדעת מה קורה/ או למחוק מרשימת התפילות.
לאן הגענו, איך אפשר לכתוב: יש חדשות?! הכיסוי של השני שכתב: עדכנו רק בשורות טובות לא משנה את האמת המסתתרת.
והשלישי לא נרדם, מדוע אינך נרדם. הרי אם הייתי בוכה מול ספר התהילים או שהיית נרדם (כי היית חש שאת שלך עשית) או שלא היית נרדם מרוב תפלה לא מתסלחו לי סקרנות בינונית ומטה גרידא. אני בוש מעצמי, לא בא להטיף מוסר לאחרים. אני חש כי המדיה הפכה גם את המגיפה הנוכחית למשהוא מחוספס חסר לחלוחית. נכון, קשה להיות בדכאון. אך לא, לא צריך להיות בדכאון. צריך להתנתק מהדבק האפוקסי למדיה.
עצם העובדה שנושא אחד זה זעקת תהילים והנושא השכן הוא הביצים מעיד כי איבדו משהוא וכי פורום ערכי ככל שיהיה הוא מסוכן לנפש
יש מן הצדק ברוב דבריך.לא נותר לי אלא להזדעזע מהעובדה שזה נראה נוראה אנשים כותבים בלי בושה שהם מחכים כביכול לסמן וי/ לדעת מה קורה/ או למחוק מרשימת התפילות.
לאן הגענו, איך אפשר לכתוב: יש חדשות?! הכיסוי של השני שכתב: עדכנו רק בשורות טובות לא משנה את האמת המסתתרת.
והשלישי לא נרדם, מדוע אינך נרדם. הרי אם הייתי בוכה מול ספר התהילים או שהיית נרדם (כי היית חש שאת שלך עשית) או שלא היית נרדם מרוב תפלה לא מתסלחו לי סקרנות בינונית ומטה גרידא. אני בוש מעצמי, לא בא להטיף מוסר לאחרים. אני חש כי המדיה הפכה גם את המגיפה הנוכחית למשהוא מחוספס חסר לחלוחית. נכון, קשה להיות בדכאון. אך לא, לא צריך להיות בדכאון. צריך להתנתק מהדבק האפוקסי למדיה.
עצם העובדה שנושא אחד זה זעקת תהילים והנושא השכן הוא הביצים מעיד כי איבדו משהוא וכי פורום ערכי ככל שיהיה הוא מסוכן לנפש
גמני...מוחה בתוקף
אני לא מכירה ולא יודעת מי הוא ובכל זאת מחכה מאד מאד לשמוע בשורות טובות
אמרתי עליו תהילים קרוב לשעה ואני עדין לא נרדמת
רוצה שיהיה ל14 ילדים אלו אבא.
זה הכל.
למה ככה לדבר על עמי"ש??לא נותר לי אלא להזדעזע מהעובדה שזה נראה נוראה אנשים כותבים בלי בושה שהם מחכים כביכול לסמן וי/ לדעת מה קורה/ או למחוק מרשימת התפילות.
מתפללת ובוכהמני מה?
גמני מוחה או גמני מתפללת כבר שעה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: