בקשה בקשת פיצויים

יודע

משתמש פעיל
השאלה שלי האם אפשר להוציא מהם פיצויים וכו' למרות שלא קרה שום דבר, חוץ מהוצאות של מוניות....
אהה..... ועוד דבר, אח שלי שהיה על האוטובוס ניגש לנהג וביקש פרטים והוא לא רצה למסור, אז הוא צילם אותו, כך שלפחות יש לי תמונה של הנהג.... וכמובן גם פרטים של האוטובוס וכו'....
ושוב השאלה שלי האם אני בכלל זכאי לפיצויים ע"כ....
גם ברב קו תמיד נשמר פרטי הנסיעה, וגם עדים, אבל למען ישמעו ויראו, הנך חייב לפעול בענין, האם זה קרה בעיר חרדית?

RRL

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אשתי עברה אתמול מאורע לא נעים בתחבורה ציבורית, נהג אחז בה והוריד אותה מהאוטובוס,
אבקש לדעת:
1. האם שוה לצאת בתלונה מול החברה?
2. באם כן מה פיצויים אפשר לדרוש עבור זה?
אבקש להשאיר את האשכול בנושא זה ולא להיכנס האם לנהג מותר לעשות דבר כזה או לא.
תודה
מה היא עשתה שכך הוא נהג? כי אם תגיש תביעה ישאלו גם אותו !!

אני וביתי

משתמש מקצוען
השאלה מה הסיבה לזה אם יש לו סיבה מוצדקת לכאורה הסיכוי לקבל פיצוים יורד עוד לכמעט אפס.

טוצ'ה

משתמש מקצוען
לדעתי, ואני חלילה לא באה להטיף-
במידה ואכן אין לה טראומה אחרי מקרה כזה, אלא רק חוסר נעימות- כדאי פשוט להודות להשם שלא נגרם שום נזק ולהפנים שהכל משמיים.
כל זה כמובן לא סותר את זה שצריך להגיש תלונה על אותו נהג שעשה מעשה חמור.
אבל מכאן ועד לביים מצב נפשי המצריך פסיכיאטר, נראה לי שהדרך ארוכה...

רק בריאות ושמחה!

הבוטח בה'

משתמש צעיר
רק אניח את זה כאן.
פעמיים בחיי עברתי תאונת דרכים בה ניצלתי בנס, וחברת הביטוח מציעה סכום כספי לסגירת התיק, כדי להימנע מתביעה שתגיע בשנים שלאחר מכן.
הסכום עומד על כמה עשרות אלפי שקלים.
בשני הפעמים סירבתי להצעה, מתוך אמונה שמה שנגזר בראש השנה יגיע ממילא במהלך השנה, והדרך בה יגיע השפע שנגזר בתחילת השנה תלויה במעשי האדם.
לא רציתי להרוויח מתאונות דרכים ומתביעות פיצויים על נזקים שלא נגרמו לי.
בשני המקרים זה השתלם כלכלית.
מה שהרווחתי בחודשים שלאחר מכן - השתלם כפליים.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
רק אניח את זה כאן.
פעמיים בחיי עברתי תאונת דרכים בה ניצלתי בנס, וחברת הביטוח מציעה סכום כספי לסגירת התיק, כדי להימנע מתביעה שתגיע בשנים שלאחר מכן.
הסכום עומד על כמה עשרות אלפי שקלים.
בשני הפעמים סירבתי להצעה, מתוך אמונה שמה שנגזר בראש השנה יגיע ממילא במהלך השנה, והדרך בה יגיע השפע שנגזר בתחילת השנה תלויה במעשי האדם.
לא רציתי להרוויח מתאונות דרכים ומתביעות פיצויים על נזקים שלא נגרמו לי.
בשני המקרים זה השתלם כלכלית.
מה שהרווחתי בחודשים שלאחר מכן - השתלם כפליים.
זה לא העניין רק הפיצוי.
זה גם כדי שמעשים כאלו לא ישנו שוב.

קריקטורה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
האם זה קרה בעיר חרדית?
הדבר קרה בעיר חילונית.

מה היא עשתה שכך הוא נהג? כי אם תגיש תביעה ישאלו גם אותו !!
היא עמדה בתחנה ליד פארק, ועלו על האוטובוס עוד כ- 20 איש, כך שהנהג ראה חרדים עולים, כן, ראו עליו שנאת חרדים(!) החליט לעצור זאת, תפס אותה והוריד אותה מהאוטובוס.

RRL

משתמש מקצוען
D I G I T A L
היא עמדה בתחנה ליד פארק, ועלו על האוטובוס עוד כ- 20 איש, כך שהנהג ראה חרדים עולים, כן, ראו עליו שנאת חרדים(!) החליט לעצור זאת, תפס אותה והוריד אותה מהאוטובוס.
מזעזע! אולי תפנה לדגל התורה? יש תיעוד?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה