בקשה בקשת פיצויים

קריקטורה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
אשתי עברה אתמול מאורע לא נעים בתחבורה ציבורית, נהג אחז בה והוריד אותה מהאוטובוס,
אבקש לדעת:
1. האם שוה לצאת בתלונה מול החברה?
2. באם כן מה פיצויים אפשר לדרוש עבור זה?
אבקש להשאיר את האשכול בנושא זה ולא להיכנס האם לנהג מותר לעשות דבר כזה או לא.
תודה

שמיט

משתמש מקצוען
על מידע לא,
על טיפול והגשה, יש להם הסכם מסויים, זכור לי ורק מזכרון שהרוב היה מהפיצוי.
אני לא יודע מה העדכני
אני מכיר אותם מלפני תקופה ארוכה היו מאוד הוגנים

Goldidea

משתמש מקצוען
יש עד?
ברור שאפשר לתבוע, במקרים מסוימים מהביטוח, ולא להסתפק בשימוע או פיטורין לנהג.
הרבה הצלחה!

Goldidea

משתמש מקצוען
אולי עו''ד רוני פאלוך?
בדרך כלל בתביעות מהסוג הזה מקובל לשלם באחוזים, אני חושבת...

קריקטורה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
השאלה שלי האם אפשר להוציא מהם פיצויים וכו' למרות שלא קרה שום דבר, חוץ מהוצאות של מוניות....
אהה..... ועוד דבר, אח שלי שהיה על האוטובוס ניגש לנהג וביקש פרטים והוא לא רצה למסור, אז הוא צילם אותו, כך שלפחות יש לי תמונה של הנהג.... וכמובן גם פרטים של האוטובוס וכו'....
ושוב השאלה שלי האם אני בכלל זכאי לפיצויים ע"כ....

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
השאלה שלי האם אפשר להוציא מהם פיצויים וכו' למרות שלא קרה שום דבר, חוץ מהוצאות של מוניות....
אהה..... ועוד דבר, אח שלי שהיה על האוטובוס ניגש לנהג וביקש פרטים והוא לא רצה למסור, אז הוא צילם אותו, כך שלפחות יש לי תמונה של הנהג.... וכמובן גם פרטים של האוטובוס וכו'....
ושוב השאלה שלי האם אני בכלל זכאי לפיצויים ע"כ....
שתביא אישור שהיא בטראומה...
דמי בושה
וכו.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
זאת אלימות לכל דבר ועניין.
רק מה? בתי משפט בישראל נוהגים לפצות לפי הנזקים.
גם נזק נפשי, טראומה וכו' הוא נזק.

קריקטורה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
שלחתי כרגע מייל לפניות הציבור של חברת התחבורה, נראה מה התגובה ולפי זה נחליט מה המשך דרכינו.....

chaia

משתמש מקצוען
אם אתם רוצים ללכת בכיוון של נזק נפשי/ טראומה נפשית קשה שתגש לרופא משפחה ותבקש כדורי הרגעה והפניה לפסיכיאטר כדי שיהיה לכם הוכחות שהיא אכן סובלת מפגיעה נפשית.

avim10

משתמש מקצוען
רק מעיר ביחס לכל מיני עצות פה, שלביים נזק נפשי שלא באמת קיים - יש בזה חשש גזל מחברת הביטוח שתצטרך לשלם על זה.
(הם ממש לא אשמים במעשי הנהג, כמובן שגם מהנהג עצמו שראוי לעונש אסור לגזול)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה