בקשת עזרה

בילא

משתמש חדש
יש לי תוכנה שפיתחנו האם מישהו/י יכול/ה לעזור לי איך אפשר למכור את זה? למי צריך לפנות?

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
באיזה תחום?

בילא

משתמש חדש
בחום לימוד אנגלית לילדים ע"י משחקים כמו ספיד ומשחק זיכרון או מצנח עם שלבים מתקשים והיחודיות שמדברים עם המחשב מילים באנגלית והמחשב שומע ומתרגל אותו להגיד נכון...

בילא

משתמש חדש
יש לי תוכנה שפיתחנו האם מישהו/י יכול/ה לעזור לי איך אפשר למכור את זה? למי צריך לפנות?
בחום לימוד אנגלית לילדים ע"י משחקים כמו ספיד ומשחק זיכרון או מצנח עם שלבים מתקשים והיחודיות שמדברים עם המחשב מילים באנגלית והמחשב שומע ומתרגל אותו להגיד נכון...
אפשר למכור את התוכנה לבתי ספר או למשפחות, חישוב פשוט מכירת התוכנה ל200 בתי אב 1000 ש"ח מניבה רווח 200000 ש"ח ואפשר למכור אותה ליתר אנשים ובמחיר יותר יקר, את החישוב תעשו לבד שווה שווה!!!!!!!!!1

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה