שלום וברכה
תוכלי לזהות את האריח הזה?
אשמח לדעת מה המחיר שלה למטר
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שלום וברכה
אני מכירה את האריח הזה
תוכלי להגיד לי שם דגם?אני מכירה את האריח הזה
מכרו אותו באינסייד קרמיקה, 180 ש"ח
אבל אני חושבת שהוא אזל מהמלאי.
110 ש"ח כולל מע"מ אריח ספרדי מבריק עם טכנולוגיה חדשה שמפחיתה שריטותתוכלי להגיד לי שם דגם?
ומה טווח המחירים ל60*60?אצלנו ביניב קרמיקה מוכרים 60/120 70-85 ש"ח מעל 100 דגמים
נראה אריח מדהים ופרקטי.110 ש"ח כולל מע"מ אריח ספרדי מבריק עם טכנולוגיה חדשה שמפחיתה שריטות
בגודל של 60 על 120 יש גם אריחים בגימור משי ?ביניב קרמיקה 68 ש"ח למר
אנחנו רצפנו את הבית בזה.
אז ממליצה או לא?אנחנו רצפנו את הבית בזה.
יצא מטורף ברמות.
אמממה עכשיו הצבע הוא הרבה יותר חום, ןחסר לנו כמה מרצפות...
מאיזה חנות התמונה?
איזה גודל זה?110 ש"ח כולל מע"מ אריח ספרדי מבריק עם טכנולוגיה חדשה שמפחיתה שריטות
עדיין לא בדירה כדי להמליץ. המראה מטורף.אז ממליצה או לא?
ריצפנו לפני שנה את כל הבית - המראה מהמם, אבל מאד מהר מתלכלך, אמנם אחרי טאטוא טוב למשל בשבת נראה בסדר, גם הברק פה ושם כבר לא ממש, עוד מאז השיפוץ שהקבלן לא מספיק שמר.
על איזו תמונת ריצוף כתבת את זה?ריצפנו לפני שנה את כל הבית - המראה מהמם, אבל מאד מהר מתלכלך, אמנם אחרי טאטוא טוב למשל בשבת נראה בסדר, גם הברק פה ושם כבר לא ממש, עוד מאז השיפוץ שהקבלן לא מספיק שמר.
אני מנקה רק עם מים ומטלית עדינה ללא חומרי ניקוי וללא שפשוף, זו עבודה בהחלט, לבית עם ילדים לא הייתי ממליצה (אצלינו ברוך ד' הם כבר רק בשבת או בבין הזמנים...)
זה מט משי בתמונה ולא מבריק.ריצפנו לפני שנה את כל הבית - המראה מהמם, אבל מאד מהר מתלכלך, אמנם אחרי טאטוא טוב למשל בשבת נראה בסדר, גם הברק פה ושם כבר לא ממש, עוד מאז השיפוץ שהקבלן לא מספיק שמר.
אני מנקה רק עם מים ומטלית עדינה ללא חומרי ניקוי וללא שפשוף, זו עבודה בהחלט, לבית עם ילדים לא הייתי ממליצה (אצלינו ברוך ד' הם כבר רק בשבת או בבין הזמנים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: