.למסירה בבני ברק
עריסה לתינוק מפלסטיק לבן כולל מזרן
לפרטים 0527611216
תוכלו לתאם בינכםנשמח לקבל עריסת פלסטיק בבני ברק
מוכרת ב50 אמבטיה מתקפלת ממשנת יוסףדרושה למסירה/ במחיר סמלי אמבטיה של איקאה לתינוק (אזל במלאי כשהיינו שם)
אני צריכה דווקא את של איקאה. למישהי שהלוותה והילדים קשקשו על זה.... (בכל מקרה של איקאה יותר זול במקור)מוכרת ב50 אמבטיה מתקפלת ממשנת יוסף
השתמשנו מס' פעמים בודדות
זה אומר מסילות של מגירות? כי אם כן יש לי 10 בערך של שידה.דרושות זוג מסילות טלסקופיות בלום למי שפירק או שיפץ מטבח או שהזמין רזרבי.
והילדים שלי שימחו מאד למגזיני מרשמלו...
זה מסילות שהמגירה יושבת עליהן ולא מהצדדים. זה מה שיש לך?זה אומר מסילות של מגירות? כי אם כן יש לי 10 בערך של שידה.
מחיפוש מהיר בגוגל זה לא טלסקופי מה שיש לי, אלא רגילות.זה מסילות שהמגירה יושבת עליהן ולא מהצדדים. זה מה שיש לך?
בד"כ במטבחים...
אבטיה מתקפלת לא מגיע לאמבטיה מאיקאה, לא נראה לי נכון להחזיר זה במקום זה....אני צריכה דווקא את של איקאה. למישהי שהלוותה והילדים קשקשו על זה.... (בכל מקרה של איקאה יותר זול במקור)
אני בכל מקרה אבדוק איתה שתשאל אם לא אכפת לה לקבל אמבטיה אחרת
איזה צבע? ומאיזה עיר/ אזור?
מאיפה את?מוכרת ב50 אמבטיה מתקפלת ממשנת יוסף
השתמשנו מס' פעמים בודדות
איזה סוג התנור ואיפה היא גרה?את צריכה תנור עם גז?
אחותי מוכרת תנור 2 תאים של בקו עם גז, היה בשימוש 3 שנים בערך, במצב מצוין!
(הם עברו דירה ועשו תנור בילדאין)
אם מענין אותך תפני אלי לפרטי ואקשר בינכן
יכולה להביא לבני ברק. אני מהדרוםאני צריכה דווקא את של איקאה. למישהי שהלוותה והילדים קשקשו על זה.... (בכל מקרה של איקאה יותר זול במקור)
אני בכל מקרה אבדוק איתה שתשאל אם לא אכפת לה לקבל אמבטיה אחרת
איזה צבע? ומאיזה עיר/ אזור?
צבע לבן עם אפור מתקפלמאיפה את?
דרושה למסירה/ במחיר סמלי אמבטיה של איקאה לתינוק (אזל במלאי כשהיינו שם)
הלכתי לראות מה המיוחד באמבטיה של איקאה...אבטיה מתקפלת לא מגיע לאמבטיה מאיקאה, לא נראה לי נכון להחזיר זה במקום זה....
העריסה נמסרה!!.
תוכלו לתאם בינכם
זה לא משהו שאפשר לראותהלכתי לראות מה המיוחד באמבטיה של איקאה...
הייתי בנתניה שם נגמר.הלכתי לראות מה המיוחד באמבטיה של איקאה...
בכל מקרה, נראה שיש במלאי
LÄTTSAM אמבטיה לתינוקות, לבן/ירוק - IKEA
LÄTTSAM אמבטיה לתינוקות, לבן/ירוק שעת חווית הרחצה של תינוקכם הגיעה! אמבטיה זו יציבה, קלה ונוחה לנשיאה לכל מקום. הדפנות הפנימיות מעוגלות יאפשרו לכם לרחוץ את ילדכם בבטחה. עומד יציב הודות לבסיסים למניעת החלקה בתחתית. פסים מגומי למניעת החלקה.www.ikea.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: