בשר מספר שלוש זה לא בשר מסובךשלום וברכה
אשמח לקבל מתכון קליל לחזה בקר (מספר 3) מתאים לפסח בסיר
ללא תנור כי אין לי תנור בשרי לפסח
תודה רבה
בגדול לא מוסיפים המון נוזלים לבריסקט@יואל ארלנגר - קקטוס תודה
אשמח לשמוע על בסיס יותר מלא כולל איזה נוזל עיקרי לבישול האם מספיק דבש שמן ומים או מתאים פו גם יין?
כי לדוגמה ברוב המתכונים של חזה בקר מביאים להוסיף בקבוק בירה לבנה, בירה היא מרירה ככה שלא כל כך מתאים להחליף אותה ביין יבש לא?
או לא לחשוש או רעיון אחר תודה רבה
ולגבי לעטוף אותו זה בעצם לא כולל נוזל מה לעשות בבוקר להוסיף משהו שיהיה יותר רטוב?
לכאורה כןהאם ניתן לעשות ככה עם אסאדו?
לא הייתי חותך בשר מספר 3 בכלל לפני הבישול.@יואל ארלנגר - קקטוס סליחה שאני משגע אותך האם הרעיון הזה טוב גם לנתח מספר 3 רק כמובן עם 5 שעות במקום 3 ומכיסוי מלא במקום שהוא אומר שם על חצי כיסוי, האם זה רעיון טוב או לא?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: