בשרי בקשה למתכון לחזה בקר מספר 3

אשר גרין

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
שלום וברכה
אשמח לקבל מתכון קליל לחזה בקר (מספר 3) מתאים לפסח בסיר
ללא תנור כי אין לי תנור בשרי לפסח
תודה רבה
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שלום וברכה
אשמח לקבל מתכון קליל לחזה בקר (מספר 3) מתאים לפסח בסיר
ללא תנור כי אין לי תנור בשרי לפסח
תודה רבה
בשר מספר שלוש זה לא בשר מסובך
המצרך העיקרי שהוא דורש זה זמן.
אני בדיוק עומד להכין
ומה שאני הולך לעשות זה לכסות את הבשר בתערובת של תבלינים, דבש, ושמן זית.
לצרוב אותו מבחוץ על מחבת לוהטת.
ולאחר מכן לעטוף אותו היטב בנייר אפיה + נייר אלומיניום.
ולהניח בסיר גדול על הפלטה למשך הלילה, כשהוא מכוסה מלמעלה במגבת.
 

אשר גרין

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
@יואל ארלנגר - קקטוס תודה
אשמח לשמוע על בסיס יותר מלא כולל איזה נוזל עיקרי לבישול האם מספיק דבש שמן ומים או מתאים פו גם יין?
כי לדוגמה ברוב המתכונים של חזה בקר מביאים להוסיף בקבוק בירה לבנה, בירה היא מרירה ככה שלא כל כך מתאים להחליף אותה ביין יבש לא?
או לא לחשוש או רעיון אחר תודה רבה

ולגבי לעטוף אותו זה בעצם לא כולל נוזל מה לעשות בבוקר להוסיף משהו שיהיה יותר רטוב?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@יואל ארלנגר - קקטוס תודה
אשמח לשמוע על בסיס יותר מלא כולל איזה נוזל עיקרי לבישול האם מספיק דבש שמן ומים או מתאים פו גם יין?
כי לדוגמה ברוב המתכונים של חזה בקר מביאים להוסיף בקבוק בירה לבנה, בירה היא מרירה ככה שלא כל כך מתאים להחליף אותה ביין יבש לא?
או לא לחשוש או רעיון אחר תודה רבה

ולגבי לעטוף אותו זה בעצם לא כולל נוזל מה לעשות בבוקר להוסיף משהו שיהיה יותר רטוב?
בגדול לא מוסיפים המון נוזלים לבריסקט
יש כאלה שמוסיפים וויסקי, ויש כאלה שמוסיפים בירה, זה יותר לטעמים "מאלטיים" (לתת) ופחות למרירות.
יין יבש יכול לבוא מצויין.
צריך להבין שגם הבשר עצמו מפריש נוזלים.
במתכון שלי אני הולך על סגנון יבש יותר, אבל העיטוף שומר טוב טוב את הנוזלים בפנים, כך שלא צריך לדאוג.
יש מתכונים שמציפים ברוטב, והכל טוב..
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אשר גרין

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
@יואל ארלנגר - קקטוס סליחה שאני משגע אותך האם הרעיון הזה טוב גם לנתח מספר 3 רק כמובן עם 5 שעות במקום 3 ומכיסוי מלא במקום שהוא אומר שם על חצי כיסוי, האם זה רעיון טוב או לא?
תודה רבה
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@יואל ארלנגר - קקטוס סליחה שאני משגע אותך האם הרעיון הזה טוב גם לנתח מספר 3 רק כמובן עם 5 שעות במקום 3 ומכיסוי מלא במקום שהוא אומר שם על חצי כיסוי, האם זה רעיון טוב או לא?
תודה רבה
לא הייתי חותך בשר מספר 3 בכלל לפני הבישול.
אם הוא נכנס כנתח שלם בתוך רוטב בבישול ארוך, זה אמור להיות מצויין
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה