בקשה למידע ועזרה כללית

Rivka4

משתמש חדש
שלום לכולם,
אני עקרת בית במשרה מלאה (ומורה בהכשרה..) ושואפת לרכוש מקצוע שניתן לעבוד בו מהבית.
חשבתי על תחום עריכת הוידאו כיוון שבאופן כללי אני מסתדרת עם מחשב והתחום מדבר אלי. אשמח מאוד על כל מידע שתוכלו לתרום לי בנושא!
האם עריכת וידאו הוא אכן מקצוע המאפשר עבודה מהבית?
האם אפשר לעבוד מספר שעות מצומצם?
מה והיכן צריך ללמוד בשביל להתמקצע בתחום?
כל פרט שתוכלו להוסיף יעזור לי מאוד.
תודה!!
נ.ב - אין לי נגישות כל הזמן לאינטרנט אז מחילה אם תגובותי יתעכבו.

M.TS

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כדי לרכוש את עריכת הוידאו כמקצוע באמת את נדרשת לכמה דברים:
א. סבלנות-
-לסיים את ה10 שניות שנותרו במצגת של שעה
-לערוך תיקונים לאחר הגהה חמישית ללקוח שלא סגור עם עצמו (אמנם בתשלום אבל...)
-לשחזר שוב אפקט מדהים שעשית ונסגר בפראות לפני שהספקת לשמור
-לנסות המרות וקידודים מסוגים שונים לכל מיני קבצים עקשנים שמסרבים להכנס למלתעות הפרימייר.

ב. יצירתיות ברמה מינימלית-
- להמחשת קטעים מופשטים לחלוטין
- לגוון במעברים, פתיח, סיום וכו'.........
- ובכלל לעניין ולחדש עד כמה שניתן בכל מיני מצגות עם נושאים לעוסים מכל כיוון.

ג. זמן-
ביום, בלילה, לפנות בוקר, ואחר הצהריים לפרוייקטים שנתנו לך ברגע האחרון (ורובם כאלה) את יכולה לארגן סדר יום- אבל לא כולם מצליחים, והמחשב לא תמיד צפוי, והמוח לא תמיד פנוי, והרעיונות לפעמים כלואים איפושהו בגולגולת...

ד. מעט בטחון-
כדי להעריך את העבודה שלך, ולדרוש בהתאם, כדי לא לומר סכום מגוחך ואח"כ לחשוק שיניים מול המטבעות הנוצצים בעינייך הדבוקות מעייפות וחוסר שינה. או להתאכזב מהשטר המרוט האחוז בידך תפוסת הכתף והפרקים.

ה. מחשב חזק!
-כדי למזער עד כמה שניתן את ה- "סיים כעת" ו"אל תשלח"
-כדי לתת ביטוח מקסימלי לפרוייקטים היקרים לך
-כדי שתוכלי להתחיל בפרוייקט הבא בזמן רנדור הסרט
-כדי להקל מעט על מידת הסבלנות שלך

ו. ידע-
אם את עומדת בקריטריונים לכי ללמוד, הייתי ממליצה להתחיל מעט לבד, מספרים, מדריכים, ניסוי ותהייה, לראות אם את מתחברת. אם העבודה נותנת לך חשק לכי ללמוד!

מעל הכל- סיעתא דשמייא
- שיהיה עבודה
-ושהצעות העבודה יבואו לפי הסדר- ולא 10 ביחד אחרי מנוחה ארוכה
-שהמחשב והתוכנות לא ירימו יד נגדך להתעללות
-שיביאו לך חומר טוב לעריכה וכמה שפחות קבצים מרקדים שאין יד היכולה להם
-שראשך יהיה תמיד גדוש רעיונות כרימון
-שתעשי בזמן סטופ ותלכי לישון
-ושיצא בסוף תוצר מושלם ויפה שיעלה על כל הציפיות (גם על שלך)
-ושתקבלי תמורה הולמת למאמציך
-ושהמקצוע יהיה באמת פרנסה ולא רק עבודה
ו......... אין סוף

אם קראת עד לפה, אז כנראה שאת התנאי הראשון כבר יש לך.

הרבה הצלחה
אושר ועושר
ו- שנה טובה.

orechet

משתמש רשום
וואי וואי. אני פשוט מזדהה עם מה שכתבת ממרומי 4 שנות עבודתי בתחום....
חזק.

orechet

משתמש רשום
ותנאי נוסף:
שלא תתחרפני מזה שאין לך חברה,
שלא תשארי עם פיז'מה מהבוקר עד הערב
שלא יקרה מצב ששבוע שלם לא יצאת מהבית ולא ראית אור יום

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כל מילה - פנינה,
ממשפט למשפט הנהנתי יותר חזק בראשי.

לגבי הזמן, אני בתור אמא לילדים, אומרת מראש לא לעבודות מהרגע להרגע, מספיק יש את אילו שלכאורה נתנו בזמן ונגררו / השתנו עד אחרי הרגע האחרון.
למדתי לתמרן בד"כ את העבודה לשעות הבוקר והערב, ושעות אחה"צ מיועדות לדגימת חומר, רינדורים וסגירות. אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

shuki05

משתמש צעיר
אם את רוצה תלכי בכיוון של עריכת חתונות, אמנם אין בזה שפע של פרנסה, אבל אם את עובדת 5 שעות ביום, את יכולה בהחלט להגיע לסכומים נאים (באזור ה-5,000 בחודש) לא בתור מתחילה אבל בתור מתקדמת, היתרון שיש בזה שאת מכינה לעצמך תבנית קבועה, ועל בסיס זה את עובדת יותר ברצף, יתרון נוסף שאם את עובדת עם צלם שיש לו 2 אירועים לפחות בשבוע את לא צריכה לחפש אחר קליינטים שעבודותם שונים מקצה לקצה, ולכל אחד יש צפיות וסגנון שונה ברמת התוצאה.
בשביל להצליח בתחום מומלץ לראות הרבה דוגמאות וסגנונות, ולקבוע לעצמך יעד לסטנדרט מסוים שאהבת לפי ראות עיניך, ולאט לאט להתקדם.

M.TS

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י shuki05;637408:
אם את רוצה תלכי בכיוון של עריכת חתונות, אמנם אין בזה שפע של פרנסה, אבל אם את עובדת 5 שעות ביום, את יכולה בהחלט להגיע לסכומים נאים (באזור ה-5,000 בחודש) לא בתור מתחילה אבל בתור מתקדמת, היתרון שיש בזה שאת מכינה לעצמך תבנית קבועה, ועל בסיס זה את עובדת יותר ברצף, יתרון נוסף שאם את עובדת עם צלם שיש לו 2 אירועים לפחות בשבוע את לא צריכה לחפש אחר קליינטים שעבודותם שונים מקצה לקצה, ולכל אחד יש צפיות וסגנון שונה ברמת התוצאה.
בשביל להצליח בתחום מומלץ לראות הרבה דוגמאות וסגנונות, ולקבוע לעצמך יעד לסטנדרט מסוים שאהבת לפי ראות עיניך, ולאט לאט להתקדם.

רעיון טוב!
כמובן שתצטרכי לצבור מעט ידע ונסיון לפני עריכת החתונה הראשונה.

פרסום דובדבן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תוספת קטנטנה - תתרגלי לראות את השעון ב-4 ואפילו 5 לפנות בוקר כי הלקוח צריך את הסרט לאתמול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה