"בקרה-ייעוץ משכנתאות"- מכירים כזאת חברה?

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני לא יכול לזכור כל המספרים. אבל הוא דיבר על החלק שצמוד למדד שאני כבר שילמתי כך וכך ובסוף אני חייב לבנק הרבה יותר. אז עם החלק הזה הוא רוצה לעשות...
בחלק של הצמוד מדד???? הוא כמעט בטוח צודק.

אגב זה נושא להודעה נפרדת ולדעתי מוצמדת.

כל מי שיש לו משכנתא עם צמוד מדד כדאי לבדוק כדאיות מיחזור.
אבל בפרט על מי שלקח משתנה צמוד מדד שזה הרבה יותר סיכוי שכדאי למחזר כי העוגנים קפצו ובעדכון עוגנים יקפוץ לכולם הריבית דרמטית.

ממליץ לכל אחד להוציא דוח יתרות. ולהעלות לפה. לשלוח ליועצים פה לקבלת תמונה בטוחה אם כדאי למחזר.
כל היועצים כמעט נותנים את השירות של בדיקת מיחזור ללא עלות. ופה באמת כדאי לבדוק.

בחלק של הצמוד מדד???? הוא כמעט בטוח צודק.

אגב זה נושא להודעה נפרדת ולדעתי מוצמדת.

כל מי שיש לו משכנתא עם צמוד מדד כדאי לבדוק כדאיות מיחזור.
אבל בפרט על מי שלקח משתנה צמוד מדד שזה הרבה יותר סיכוי שכדאי למחזר כי העוגנים קפצו ובעדכון עוגנים יקפוץ לכולם הריבית דרמטית.

ממליץ לכל אחד להוציא דוח יתרות. ולהעלות לפה. לשלוח ליועצים פה לקבלת תמונה בטוחה אם כדאי למחזר.
כל היועצים כמעט נותנים את השירות של בדיקת מיחזור ללא עלות. ופה באמת כדאי לבדוק.
החלק שצמוד

קבצים מצורפים

• mortgage 11-24 3.pdf
    KB 386.9 · צפיות: 1

חינוך ברמה

משתמש צעיר
אשמח בחות דעת המקצוענים על משכנתא זו: והאם מומלץ למחזר.
תודה רבה
משכנתה פ.png

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה