אמא שלי, עם התמחות בפילו,יש לי חבילה מופשרת, להקפיא חזרה אי אפשר, מה כן? להכין כמות גדולה, לאפות ולהקפיא?
למלא בלי לאפות ולהקפיא?
לא צריך להקפיא? נשמר הרבה זמן על המדף? (מספיק לי שבוע שבועיים...)
פילו לא בריא?למה אתן משתמשות בפילו? זה כ"כ לא בריא?!!!!!
לדעתי מאבד את הפריכות.אני ממלאה, אופה ומקפיאה ואח"כ מפשירה לילה במקרר יוצא פצצה
לא.זה אותו קטע, לא?
זה בצק שמורכב מקמח ומים,
וזו שכבה דקיקה כך שזה גם לא הרבה פחמימות.
הפילו הוא תחליף נהגר עם 0% שומןאז ממש סליחה, חשבתי שזה אותו דבר ואני מאוד מאוד נגד.
לא מבינה איך אנשים עדיין משתמשים, היום יש הרבה יותר מודעות, למה עדיין מפרסמים מתכונים כאלה במגזינים?!
יום אחד אני עוד ילחם בזה, אז סורי על ההתקפה.
מחכות בלי הרבה סבלנותתודה לכולן
חכו להדרכה בקרוב לקינוח מושלםםםםם!!
צודקת...מחכות בלי הרבה סבלנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: