חלבי בעקבות ... מתאים לכולם!! קלה, מרשימה טעימה ו---גבינה!!

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
בעקבות...בגלל, ושמא ואולי למרות... @טוצ'ה זה הרבה בשבילך...

עוגת גבינה ריבת חלב- מדהימה וטעימממה, וכל כך קלה , שאין מצב לעשות אותה ולפשל...
קרדיט - מתכונים 10.

רק עם כף ללא מיקסר, אין פאשלות של קצפת שנפלה, אין ערבוב לא נכון, פשוט לערבב --- ולתנור (בשלבים...)
מעלה את המתכון בצורה מסודרת, ועל כל שאלה אני פה -
כדי שלכולם תוכל להיות בשבת עוגת ריבת חלב במקרר, ובבוקר ליד הקפה ...

בבקשה , בהצלחה ובתאבון!!

מצרכים:
לתחתית:

כוס ושליש (187 ג') קמח רגיל
שליש כוס (66 ג') שמן
כף גדושה ריבת חלב

עוגת גבינה:
3 ביצים גדולות
שני שליש כוס (135 ג') סוכר
750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
כף מלאה (11 ג') אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות (36 ג') קמח רגיל

ציפוי שמנת חמוצה וריבת חלב:
2 מיכלי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
2 כפות גדושות (30 ג') סוכר
כפית (5 ג') תמצית וניל
5 כפות מלאות ריבת חלב

זיגוג ריבת חלב (לא חובה): כף גדושה ריבת חלב

אופן הכנה:
תחתית:

-מחממים תנור מראש ל175 מעלות.
-שמים קמח בקערה. מערבבים בכוס את השמן עם ריבת החלב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב עם הקמח עד לתערובת אחידה.
-משטחים בתבנית עגולה 24 באופן אחיד ואופים בתנור במשך 11-12 דקות. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו דולק.

עוגת גבינה:
מנגבים את הקערה משאריות פירורים בעזרת נייר מגבת, מוסיפים ביצים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים גבינה לבנה ושמנת חמוצה ומערבבים.
מוסיפים פודינג וניל וקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
משמנים קלות את שולי התבנית ויוצקים את התערובת מעל התחתית. מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל170 מעלות ואופים במשך 40 דקות (למי שיש תנור חזק מומלץ לאפות ב165 מעלות).
ציפוי:
-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הציפוי- מערבבים באותה קערה שני מיכלי שמנת חמוצה, 2 כפות גדושות סוכר, 5 כפות מלאות ריבת חלב וכפית תמצית וניל.
-לאחר 40 דקות אפיה, מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור (משאירים את התנור דולק), יוצקים מעל העוגה את הציפוי ומחזירים את העוגה לתנור. מורידים את הטמפ' ל160 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

-מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים חצי שעה. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לטמפ' החדר.

-מכסים בנייר כסף ושומרים במקרר.
לפני ההגשה ניתן לזלף פסים של ריבת חלב מעל שכבת הציפוי – שמים כף גדושה ריבת חלב בתוך שקית זילוף או שקית אוכל. גוזרים פתח קטנטן בפינת השקית ומזלפים פסים לאורך ולרוחב.(לא חובה למי שנראה מסובך אפשר ורצוי לוותר).

יאללה מחר יש יום, ויש עוגת גבינה!! ממליצה מאד, לא תתאכזבו!!
IMG_1895.JPGIMG_1898.JPGIMG_1899.JPGIMG_1896.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

טוצ'ה

משתמש מקצוען
בעקבות...בגלל, ושמא ואולי למרות... @טוצ'ה זה הרבה בשבילך...

עוגת גבינה ריבת חלב- מדהימה וטעימממה, וכל כך קלה , שאין מצב לעשות אותה ולפשל...

רק עם כף ללא מיקסר, אין פאשלות של קצפת שנפלה, אין ערבוב לא נכון, פשוט לערבב --- ולתנור (בשלבים...)
מעלה את המתכון בצורה מסודרת, ועל כל שאלה אני פה -
כדי שלכולם תוכל להיות בשבת עוגת ריבת חלב במקרר, ובבוקר ליד הקפה ...

בבקשה , בהצלחה ובתאבון!!

מצרכים:
לתחתית:

כוס ושליש (187 ג') קמח רגיל
שליש כוס (66 ג') שמן
כף גדושה ריבת חלב

עוגת גבינה:
3 ביצים גדולות
שני שליש כוס (135 ג') סוכר
750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
כף מלאה (11 ג') אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות (36 ג') קמח רגיל

ציפוי שמנת חמוצה וריבת חלב:
2 מיכלי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
2 כפות גדושות (30 ג') סוכר
כפית (5 ג') תמצית וניל
5 כפות מלאות ריבת חלב

זיגוג ריבת חלב (לא חובה): כף גדושה ריבת חלב

אופן הכנה:
תחתית:

-מחממים תנור מראש ל175 מעלות.
-שמים קמח בקערה. מערבבים בכוס את השמן עם ריבת החלב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב עם הקמח עד לתערובת אחידה.
-משטחים בתבנית עגולה 24 באופן אחיד ואופים בתנור במשך 11-12 דקות. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו דולק.

עוגת גבינה:
מנגבים את הקערה משאריות פירורים בעזרת נייר מגבת, מוסיפים ביצים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים גבינה לבנה ושמנת חמוצה ומערבבים.
מוסיפים פודינג וניל וקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
משמנים קלות את שולי התבנית ויוצקים את התערובת מעל התחתית. מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל170 מעלות ואופים במשך 40 דקות (למי שיש תנור חזק מומלץ לאפות ב165 מעלות).
ציפוי:
-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הציפוי- מערבבים באותה קערה שני מיכלי שמנת חמוצה, 2 כפות גדושות סוכר, 5 כפות מלאות ריבת חלב וכפית תמצית וניל.
-לאחר 40 דקות אפיה, מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור (משאירים את התנור דולק), יוצקים מעל העוגה את הציפוי ומחזירים את העוגה לתנור. מורידים את הטמפ' ל160 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

-מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים חצי שעה. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לטמפ' החדר.

-מכסים בנייר כסף ושומרים במקרר.
לפני ההגשה ניתן לזלף פסים של ריבת חלב מעל שכבת הציפוי – שמים כף גדושה ריבת חלב בתוך שקית זילוף או שקית אוכל. גוזרים פתח קטנטן בפינת השקית ומזלפים פסים לאורך ולרוחב.(לא חובה למי שנראה מסובך אפשר ורצוי לוותר).

יאללה מחר יש יום, ויש עוגת גבינה!! ממליצה מאד, לא תתאכזבו!!
צפה בקובץ המצורף 721454צפה בקובץ המצורף 721455צפה בקובץ המצורף 721456צפה בקובץ המצורף 721457
וואוו איזה כיף!
בול בשבילי!
תודה רוחי. מקווה שאצליח להכין מחר.
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נראה טעיםםםםם.
חבל שהכנתי כבר עוגה חלבית לשבת :(
נתאפק עד שבוע הבא...

@רוחי בלבוחי
את נראית אלופה בעוגות!!!
התמונות נראות כאלו מגרות!!!
תודה!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען

תמר יונה

משתמש מקצוען
בעקבות...בגלל, ושמא ואולי למרות... @טוצ'ה זה הרבה בשבילך...

עוגת גבינה ריבת חלב- מדהימה וטעימממה, וכל כך קלה , שאין מצב לעשות אותה ולפשל...

רק עם כף ללא מיקסר, אין פאשלות של קצפת שנפלה, אין ערבוב לא נכון, פשוט לערבב --- ולתנור (בשלבים...)
מעלה את המתכון בצורה מסודרת, ועל כל שאלה אני פה -
כדי שלכולם תוכל להיות בשבת עוגת ריבת חלב במקרר, ובבוקר ליד הקפה ...

בבקשה , בהצלחה ובתאבון!!

מצרכים:
לתחתית:

כוס ושליש (187 ג') קמח רגיל
שליש כוס (66 ג') שמן
כף גדושה ריבת חלב

עוגת גבינה:
3 ביצים גדולות
שני שליש כוס (135 ג') סוכר
750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
כף מלאה (11 ג') אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות (36 ג') קמח רגיל

ציפוי שמנת חמוצה וריבת חלב:
2 מיכלי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
2 כפות גדושות (30 ג') סוכר
כפית (5 ג') תמצית וניל
5 כפות מלאות ריבת חלב

זיגוג ריבת חלב (לא חובה): כף גדושה ריבת חלב

אופן הכנה:
תחתית:

-מחממים תנור מראש ל175 מעלות.
-שמים קמח בקערה. מערבבים בכוס את השמן עם ריבת החלב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב עם הקמח עד לתערובת אחידה.
-משטחים בתבנית עגולה 24 באופן אחיד ואופים בתנור במשך 11-12 דקות. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו דולק.

עוגת גבינה:
מנגבים את הקערה משאריות פירורים בעזרת נייר מגבת, מוסיפים ביצים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים גבינה לבנה ושמנת חמוצה ומערבבים.
מוסיפים פודינג וניל וקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
משמנים קלות את שולי התבנית ויוצקים את התערובת מעל התחתית. מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל170 מעלות ואופים במשך 40 דקות (למי שיש תנור חזק מומלץ לאפות ב165 מעלות).
ציפוי:
-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הציפוי- מערבבים באותה קערה שני מיכלי שמנת חמוצה, 2 כפות גדושות סוכר, 5 כפות מלאות ריבת חלב וכפית תמצית וניל.
-לאחר 40 דקות אפיה, מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור (משאירים את התנור דולק), יוצקים מעל העוגה את הציפוי ומחזירים את העוגה לתנור. מורידים את הטמפ' ל160 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

-מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים חצי שעה. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לטמפ' החדר.

-מכסים בנייר כסף ושומרים במקרר.
לפני ההגשה ניתן לזלף פסים של ריבת חלב מעל שכבת הציפוי – שמים כף גדושה ריבת חלב בתוך שקית זילוף או שקית אוכל. גוזרים פתח קטנטן בפינת השקית ומזלפים פסים לאורך ולרוחב.(לא חובה למי שנראה מסובך אפשר ורצוי לוותר).

יאללה מחר יש יום, ויש עוגת גבינה!! ממליצה מאד, לא תתאכזבו!!
צפה בקובץ המצורף 721454צפה בקובץ המצורף 721455צפה בקובץ המצורף 721456צפה בקובץ המצורף 721457
זה מתוך 10 דקות? מוכר לי... אם כן פצצה!!
ו @רוחי בלבוחי כדאי שתתני לה קרדיט... תמיד היא מבקשת....
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
זה מתוך 10 דקות? מוכר לי... אם כן פצצה!!
אני לא לקחתי משם, זה מתכון מפה לאוזן ישן מאד ועובר במשפוחה...
אדרבא אם זה משם בוודאי מגיע הקרדיט.... אין לי מושג!

עריכה : בדקתי ואכן!! עורכת ונותנת קרדיט תודה לך @תמר יונה .
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
אני לא לקחתי משם, זה מתכון מפה לאוזן ישן מאד ועובר במשפוחה...
אדרבא אם זה משם בוודאי מגיע הקרדיט.... אין לי מושג!

עריכה : בדקתי ואכן!! עורכת ונותנת קרדיט תודה לך @תמר יונה .
כל הכבוד!
בדיוק באתי לבדוק...
בכל מקרה- ממליצה בחום! קלה מאוד וטעימה!
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
@רוחי בלבוחי אהבתי את הפירוט המדוקדק.
העוגה הזאת נראה לי קלה רק בגלל התיאור הפשטני של שלבי ההכנה.
תודה!
כשהתא החלבי יתוקן בעז"ה, היא תהיה הראשונה בתור...
 

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בעקבות...בגלל, ושמא ואולי למרות... @טוצ'ה זה הרבה בשבילך...

עוגת גבינה ריבת חלב- מדהימה וטעימממה, וכל כך קלה , שאין מצב לעשות אותה ולפשל...
קרדיט - מתכונים 10.

רק עם כף ללא מיקסר, אין פאשלות של קצפת שנפלה, אין ערבוב לא נכון, פשוט לערבב --- ולתנור (בשלבים...)
מעלה את המתכון בצורה מסודרת, ועל כל שאלה אני פה -
כדי שלכולם תוכל להיות בשבת עוגת ריבת חלב במקרר, ובבוקר ליד הקפה ...

בבקשה , בהצלחה ובתאבון!!

מצרכים:
לתחתית:

כוס ושליש (187 ג') קמח רגיל
שליש כוס (66 ג') שמן
כף גדושה ריבת חלב

עוגת גבינה:
3 ביצים גדולות
שני שליש כוס (135 ג') סוכר
750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
כף מלאה (11 ג') אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות (36 ג') קמח רגיל

ציפוי שמנת חמוצה וריבת חלב:
2 מיכלי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
2 כפות גדושות (30 ג') סוכר
כפית (5 ג') תמצית וניל
5 כפות מלאות ריבת חלב

זיגוג ריבת חלב (לא חובה): כף גדושה ריבת חלב

אופן הכנה:
תחתית:

-מחממים תנור מראש ל175 מעלות.
-שמים קמח בקערה. מערבבים בכוס את השמן עם ריבת החלב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב עם הקמח עד לתערובת אחידה.
-משטחים בתבנית עגולה 24 באופן אחיד ואופים בתנור במשך 11-12 דקות. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו דולק.

עוגת גבינה:
מנגבים את הקערה משאריות פירורים בעזרת נייר מגבת, מוסיפים ביצים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים גבינה לבנה ושמנת חמוצה ומערבבים.
מוסיפים פודינג וניל וקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
משמנים קלות את שולי התבנית ויוצקים את התערובת מעל התחתית. מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל170 מעלות ואופים במשך 40 דקות (למי שיש תנור חזק מומלץ לאפות ב165 מעלות).
ציפוי:
-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הציפוי- מערבבים באותה קערה שני מיכלי שמנת חמוצה, 2 כפות גדושות סוכר, 5 כפות מלאות ריבת חלב וכפית תמצית וניל.
-לאחר 40 דקות אפיה, מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור (משאירים את התנור דולק), יוצקים מעל העוגה את הציפוי ומחזירים את העוגה לתנור. מורידים את הטמפ' ל160 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

-מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים חצי שעה. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לטמפ' החדר.

-מכסים בנייר כסף ושומרים במקרר.
לפני ההגשה ניתן לזלף פסים של ריבת חלב מעל שכבת הציפוי – שמים כף גדושה ריבת חלב בתוך שקית זילוף או שקית אוכל. גוזרים פתח קטנטן בפינת השקית ומזלפים פסים לאורך ולרוחב.(לא חובה למי שנראה מסובך אפשר ורצוי לוותר).

יאללה מחר יש יום, ויש עוגת גבינה!! ממליצה מאד, לא תתאכזבו!!
צפה בקובץ המצורף 721454צפה בקובץ המצורף 721455צפה בקובץ המצורף 721456צפה בקובץ המצורף 721457
@רוחי בלבוחי תודה על המתכון!!
יש מצב שהיא עדיין רוטטת קצת כשהוצאתי אותה לטמפרטורת החדר?
היא תתיצב?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי תודה על המתכון!!
יש מצב שהיא עדיין רוטטת קצת כשהוצאתי אותה לטמפרטורת החדר?
היא תתיצב?
אני מאמינה שהתגובה שלי מיותרת כי היא כבר התייצבה ולכאורה כבר נאכלה.....
אבל בשביל הציבור -
אז, כן, כשהיא יוצאת מהתנור היא רוטטת ומתייצבת במקרר.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה