אצלינו בפסח באמת פחות הולך לימונדה אלא "פטל" של לימון ותפוזאין שם כמעט סוכר!!!
כפית לכוס?
בבקבוק מיץ יכולות להתחבא גם 7 כפיות לכוס!
ועל הזרחן שיש במשקאות ממותקים אף אחד לא מדבר, אבל הוא מסוכן הרבה יותר מסוכר!
ואז כבר נגמר הסוכר...
אצלינו בפסח באמת פחות הולך לימונדה אלא "פטל" של לימון ותפוזאין שם כמעט סוכר!!!
כפית לכוס?
בבקבוק מיץ יכולות להתחבא גם 7 כפיות לכוס!
ועל הזרחן שיש במשקאות ממותקים אף אחד לא מדבר, אבל הוא מסוכן הרבה יותר מסוכר!
אני משתמשת בעיקר במריר 60% ובשוקולד לבן. והם דיי מוצלחים לטעמיטעם של מרגרינה וביצים..
שוב עניין של טעם.
בעלית מרגישים חלב!!
את המחיר הבריאותי גם מעדיפים לשלם?כבר מעדיפים בצער רב לשלם 8 ש''ח לבקבוק מיץ ובעז''ה הוצאות שבת הקב''ה מחזיר.
אני אוהבת הכי את של בייביסיטר.יש למישהו המלצה על מגבונים טובים לא של האגיס?
הם שינו משהו בריח ובכמות המים (פחות מתחברת) ואני סתם משלמת יקר על מוצר ירוד מתוך הרגל...
טעים פי מאה, לטעם של הפודינג של @#$ יש טעם של דייסה...פודינג של מיה עולה חצי מחיר לעומת פודינג של אוסם (אני קונה האריזה של הק"ג)
עד היום לא התעמקתי לבדוק האם האיכות פחות טובה, אבל בגלל שזה במילא אפיה לבית ולא משהו גרנדיוזי אז אני משתמשת עם הזול - של מיה
לפודינג של מיה יש בעיה, יש בו גושים קטנים שלא נמסים בהקצפה, וזה ממש לא נעים ולא אסטטי.טעים פי מאה, לטעם של הפודינג של @#$ יש טעם של דייסה...
כשקונים יויו רק בתור טיולון אוליבמקום בוגבו ויויו, אפשר לקנות ספורט ליין, וסילבר קרוס, אינפנטי וכדו'
הרבה יותר זולים, וממש לא פחות חזקים (מנסיון!!!)
בשפע ברכת השם היה בשבוע שעבר 3 במבות של שוש ב-6 ש"חאבל שוש של עלית, האריזות הירוקות - מעולה והולך מצוין. לא בטוחה שתמיד זול יותר, אבל לענין החרמת אוסם, זה מושלם.
חברת מעולה (המותג של ברכל)הרוטב צ'ילי במשנת יוסף מעולה.
אמנם לא אותה סמיכות כמו אוסם אבל הטעם מצוין.
גם ברכל מביאים סדרה של רטבים (בקבוקי פלסטיק שקופים עם פקק שחור) לא זוכרת את השם, אבל האיכות ממש טובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: