תתפלא.
ואם הוא השתחרר מהבית חולים יום וחצי קודם אחרי ניתוח?
תתפלא.
ואם הוא השתחרר מהבית חולים יום וחצי קודם אחרי ניתוח?
מי שזה מצבו- למה שיעלב?ואם הוא השתחרר מהבית חולים יום וחצי קודם אחרי ניתוח?
לכתוב תגובה עוקצנית ומעליבה, צריך את המידע קודם לכן.
בצדקלמה שיכעס על האטימות כביכול של המדינה?
בצדק
כי למה ככ קשה למדינה להבין שיש כאלה מקרים?
אנחנו חיים בעידן שטיסות הם צורך חיוני להרבה מאד אנשים (חוץ מנופשים)
אם יש צורך לסגור את השמים אז שיסגרו אבל צריך עם הסגר גם פתרון ויכולת לחזור
אתה באמת חושב שרוב האנשים שתקועים בחו"ל הם אנשים שעברו נתוחים מצילי חיים בלתי ניתנים לדחיה?בצדק
כי למה ככ קשה למדינה להבין שיש כאלה מקרים?
אנחנו חיים בעידן שטיסות הם צורך חיוני להרבה מאד אנשים (חוץ מנופשים)
אם יש צורך לסגור את השמים אז שיסגרו אבל צריך עם הסגר גם פתרון ויכולת לחזור
לאאתה באמת חושב שרוב האנשים שתקועים בחו"ל הם אנשים שעברו נתוחים מצילי חיים בלתי ניתנים לדחיה?
יש אינסוף סיפורים עכשיו על ישראלים שתקועים בחו"ל. רובם ככולם לא מוצדקים בעליל.
אגב, המנותח שבאמת מוצדק להחזיר אותו- מי לדעתך אמור לשלם את עלות הטיסה הפרטית?
אנחנו חיים באותה מדינה?ומי שמטעמי פיקוח נפש היה צריך בדיוק בתקופה הזו לעבור ניתוח בחו"ל שאינו סובל דיחוי, ידע שהשמים ייסגרו ולקח זאת בחשבון- למה שיכעס על האטימות כביכול של המדינה?
בלתק.אשמח לכל מידע שיכול לעזור לחלצו למרות סגירת השמים.
תודה
3 ימים לפני היה יום שישי. ביום חמישי בערב אני עוד לא שמעתי מזה ואני מאמינה שהיו עוד כאלו שלא שמעו.היו מקומות פנויים רבים ב3 ימים שלפני. אם כולם בנו על הטיסה האחרונה הגיוני שלא נשארו בה מקומות. ישראלי מאד.
מי שזה מצבו- למה שיעלב?
ומי שמטעמי פיקוח נפש היה צריך בדיוק בתקופה הזו לעבור ניתוח בחו"ל שאינו סובל דיחוי, ידע שהשמים ייסגרו ולקח זאת בחשבון- למה שיכעס על האטימות כביכול של המדינה?
זה הנקודה שזה לא אפשרי מבחינה חוקית מי שיש לו כסף פשוט משלם את הקנס והולך הביתה לפעמים העודף משפטיזציה דופק את האזרחים. בעצם לא לפעמים כמעט תמיד.אם צריך לסגור אותם במלונות, על חשבונם, לו יהי. אבל להשאיר אותם בחו"ל, זה הזוי, הזוי, הזוי.
לא ברורה לי ההתמסכנות.
ידעו שהולכים לסגור את השמים. התריעו על כך לפחות כמה ימים מראש.
אנשים החליטו לקחת סיכון מסיבותיהם שלהם. למה זו אשמת המדינה?
היו טיסות אחרונות להחזרת אזרחים ומידיעה היה בהן מקום.
הכי קל לעשות מה שרוצים ואז לצפות שדרעי ישלח ספיישל לאסוף כל אחד מאיפה שהתחשק לו להשאר.
כל המוטציה הבריטית שגבתה פה כ"כ הרבה קורבנות ושכולנו נאכל ממנה קש עוד הרבה זמן היא בזכות השמים הפתוחים.
בפתח מאיימת המוטציה הדרא"פ שאין נגדה חיסון יעיל.
החוזרים לא מוכנים להיות בבידוד במלוניות ומערכת הבריאות גם ככה בקריסה.
יש לכם דרך אחרת להתמודד עם האיומים האלה?
מקבל ומתנצל, אך מ"מ זה סיפור אחר, לא חחד שפספס את הסגר במספר שעות, אלא פשוט לא היה יכול לחזור קודם. חבל שלא כתבו זאת בהתחלה, אך בכ"ז היה נכון להתאמץ יותר ולדון לכף זכות, אני מוחק את ההודעה הראשונה.אני מגיב תמיד בעדינות, אבל הוא לא יכל לחזור בשום פנים ואופן קודם לכן, וביום וחצי לפני הטיסה לא היו מקומות פנויים מהמדינה בה הוא רצה להגיע, [ואפילו לא דרך מצרים].
אני תמיד תוהה מה תגובות מהסוג הזה באות ללמדנו ? (ברצינות)חברה: די! די! די! שום סגר ושום רופא ושום משרד הבריאות לא יעזור, הקב"ה מראה לנו שהוא לבד מנהל את העולם, מה שנדרש מאיתנו זה להתחזק בתפילה, אמונה וביטחון בשמחה,!!!
כל אחד יעשה השתדלות ברמה שלו (כדוגמת לבקש כאן עזרה ומידע)תקנו אותי אם אני טועה
מי שמשלם את הטיסה ההזויה של רה"מ לאמירויות ובחריין.אתה באמת חושב שרוב האנשים שתקועים בחו"ל הם אנשים שעברו נתוחים מצילי חיים בלתי ניתנים לדחיה?
יש אינסוף סיפורים עכשיו על ישראלים שתקועים בחו"ל. רובם ככולם לא מוצדקים בעליל.
אגב, המנותח שבאמת מוצדק להחזיר אותו- מי לדעתך אמור לשלם את עלות הטיסה הפרטית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: