דרוש מידע בעלי רכבים לכאן: מה הכי נכון לעשות כאשר גלגל אחר מפנצ'ר לך באמצע כביש מהיר, והגלגל בצד של הרכבים החולפים במהירות מסוכנת.

• פותח הנושא -S-
  • פורסם בתאריך

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
להתקשר למשטרה, ולהמתין. הם יבואו לעזור לך, כך שתוכל להחליף בצורה בטיחותית.

נ.ב. להמתין מחוץ לאוטו, מאחורי הגדר אם יש, או אם אין גדר, בשוליים במרחק גדול ככל האפשר מהכביש. אסור לחכות בתוך האוטו, זו סכנת חיים.

נערך לאחרונה ב:

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חייבים להזמין משטרה...
נראה לי שבכביש 1 ו6 יש ניידות של "נתיבי ישראל" ו"דרך ארץ" (בהתאמה), שאמורים לסייע בעניין...
לפני תקופה ראיתי בגהה מכונית שהייתה צריכה כבלים ופשוט הגיעו 3!!! ניידות משטרה, חסמו נתיב ונתנו לרכב להסתובב כדי שיוכל להצמיד לו כבלים...

תילתן

משתמש סופר מקצוען
חייבים להזמין משטרה...
נראה לי שבכביש 1 ו6 יש ניידות של "נתיבי ישראל" ו"דרך ארץ" (בהתאמה), שאמורים לסייע בעניין...
לפני תקופה ראיתי בגהה מכונית שהייתה צריכה כבלים ופשוט הגיעו 3!!! ניידות משטרה, חסמו נתיב ונתנו לרכב להסתובב כדי שיוכל להצמיד לו כבלים...
חחח
אם היה להם בוסטר לא היו צריכים לסובב כלום
וסתם לידע כללי
המון תאונות ופגיעות ארעו ממתן עזרה בצד הדרך
ולכן למתנדבי 'ידידים' יש הוראה חד משמעית שלא נותנים בכבישים כאלה שרות לפני שמגיע ניידת של משטרת תנועה ומאבטחת את המתנדב.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אם יש שול רחב אפשר להפוך את האוטו נגד כיוון התנועה
לא מכיר שול מספיק רחב שאפשר לפרסס בו באופן בטוח

מה גם שהסיכוי בכביש מהיר שרכב נתקע בגלל מצבר היא אפס..
רכב שנכבה תוך כדי נסיעה יש לו תקלה חמורה יותר מחיבור כבלים
בד''כ בבין עירוני או פנצ'ר או שצריך גרר..

Panda

משתמש מקצוען
ממליץ לכל בעל רכב לקנות מכשיר לניפוח צמיגים למקרים כמו זה, אין לכם מושג כמה זה יכול לעזור לכם וזה יהיה ה100 שח הכי טוב שהוצאתם.
יש גם דגמים ללא צורך בהטענה ומתחברים למצט הרכב ישיר (מומלץ יותר)

קניתי אותו אחרי שלרכב קרה פנצ׳ר בשעות הלילה באחד מהשכונות הערביות הלא סימפטיות של ירושלים ולא יכלתי לצאת מהאוטו להחליף את הגלגל והמשכתי לנסוע והצמיג שעלתה 600 שח נהרס לגמרי. מאז הציל אותי כמה וכמה פעמים

נערך לאחרונה ב:

פצצת תאורה

משתמש מקצוען
ממליץ לכל בעל רכב לקנות מכשיר לניפוח צמיגים למקרים כמו זה, אין לכם מושג כמה זה יכול לעזור לכם וזה יהיה ה100 שח הכי טוב שהוצאתם.
קניתי אותו אחרי שלרכב קרה פנצ׳ר בשעות הלילה באחד מהשכונות הערביות הלא סימפטיות של ירושלים ולא יכלתי לצאת מהאוטו להחליף את הגלגל והמשכתי לנסוע והצמיג שעלתה 600 שח נהרס לגמרי. מאז הציל אותי כמה וכמה פעמים
404

תילתן

משתמש סופר מקצוען
יש גם דגמים ללא צורך בהטענה ומתחברים למצט הרכב ישיר (מומלץ יותר)

זה דורש הסבר
אוויר מהצמיג לא יורד מעצמו
או שהוונטיל נפגם והאוויר בורח
או מחדר לצמיג בורג/מסמר
מה יעזור לך הניפוח? האוויר ממשיך לצאת כל הזמן?

Panda

משתמש מקצוען
זה דורש הסבר
אוויר מהצמיג לא יורד מעצמו
או שהוונטיל נפגם והאוויר בורח
או מחדר לצמיג בורג/מסמר
מה יעזור לך הניפוח? האוויר ממשיך לצאת כל הזמן?
כשאתה נמצא בשולי כביש מהיר ולא יכול להחליף צמיג כמו המקרה של פותחת האשכול,
או נמצא באזור לא סימפטי, או אין מישהו ברכב שיכול/ה להחליף צמיג,
אז לא מחפשים מה הסיבה שיורד הלחץ בצמיג אלא פתרון מהיר לצאת מהסיטואציה ולהגיע לפנצ׳ריה או למקום שתוכל להחליף צמיג ולמקרים האלה המכשיר הזה נותן פתרון מצוין.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
כשאתה נמצא בשולי כביש מהיר ולא יכול להחליף צמיג כמו המקרה של פותחת האשכול,
או נמצא באזור לא סימפטי, או אין מישהו ברכב שיכול/ה להחליף צמיג,
אז לא מחפשים מה הסיבה שיורד הלחץ בצמיג אלא פתרון מהיר לצאת מהסיטואציה ולהגיע לפנצ׳ריה או למקום שתוכל להחליף צמיג ולמקרים האלה המכשיר הזה נותן פתרון מצוין.
1. אתה צודק
2. לא ממש צודק כי המכשיר הזה לא ממלה אוויר בקצב של משאבת אוויר בתחנת דלק
3. תאונה ח"ו בשול הכביש עלולה להתרחש בשנייה - ולכן ההמלצה לטלפן 100 בכל מקרה של תקלה בצד הדרך, מנסיון ניידת של מתנ"ע או אופנוען מגיעים מאוד מהר
4. המשאבה יעילה בתוספת שימוש בתולעים..
אתה יכול לראות את זה בקישור
מוצר זול שמאפשר תיקון בדקות ואז נדרשת המשאבה

עפה ברוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מנסיון אישי לא להתחיל לתקן ללא משטרה הם מגיעים תוך דקות בודדות

• תודה
Reactions: -S-

-S-

משתמש פעיל
תודה רבה, חידשתם לי,
על הדרך, אולי יש לכם המלצה על חיישנים לגלגלים מאלי אקספרס? לרכב טויוטה פריוס פלוס?

תמים תהיה

משתמש פעיל
חייבים להזמין משטרה...
בנוסף ההמלצה היא בזמן שמחכים למשטרה שתגיע לצאת מהרכב (כמובן לא מהצד של הנהג)
ולהתרחק מהכביש כמה שיותר
כי מספיק משאית קצת רחבה שתגיע ו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה