הם באים לאסוף ממך?דואר ישראל
שליח מדלת לדלת
וואי יקר מאד.הם באים לאסוף ממך זה שרות מדלת לדלת.
מגיע בדרך כלל תוך יום יומיים.
עולה לפי האזור באזור ה 60 תלוי מאוד.
יש מעקב הזמנה
בסוף גם שליחויות שנראות זולות יש להם כל מיני תוספות שבסוף מגיעים גם לסכום הזהוואי יקר מאד.
תודה רבה על המידע.
אשמח למידע נוסף למי שיש.
עד היום עבדתי עם חברה שלקחה לי 37 ש"ח, ולמקומות מסוים 51 ש"ח, אז מחפשת ברמה הזאת.בסוף גם שליחויות שנראות זולות יש להם כל מיני תוספות שבסוף מגיעים גם לסכום הזה
כנראה זול שווה זול...לא יודעת עם מי עבדת
אבל אני מכירה חברה שמתחילה בסכום מסוים וכל הזמן מעלים בכמה שקלים ויש להם תוספות דמי מנוי אחריות וכל מיני קשקושים שבלי לשים לב מגיעים ל-60 ש"ח 37 זה זול מאוד
עד היום עבדתי עם חברה שלקחה לי 37 ש"ח, ולמקומות מסוים 51 ש"ח, אז מחפשת ברמה הזאת.
אנחנו משתמשים בצוות הוריקןכנראה זול שווה זול...
האמת שגם החברה הזו היקר לא שווה...
לגבי הדואר לא אין לי נסיון אולי אחרי ההפרטה אמור להיות טוב יותר ממה שהבנתי דווקא הדואר שליחים יותר טוב מהדואר הרגיל
יש יקר באמת שזה UPS וכדומה אבל זה ממש יקר אבל השירות מעולה ממש
אפשר פרטים שלהם?אנחנו משתמשים בצוות הוריקן
יש לנו מנוי אצלם
אמינים מקצועיים מהירים וזולים בלי קשקושים ותוספות
עובדים איתם הרבה שנים ומאוד מרוצים
תודה רבהצוות הוריקן תראי כאן
הזמנת המשלוחים מבוצעת דרך האתר עם שם משתמש וסיסמא
ג"א מצטרף.אחרי ניסיון עם כמה מהחברות שירות משלוחים D BEST עוקף את כולם מימין ומשמאל, והעיקר חברה למהדרין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: