בעלות ידע בתפירה לכאן

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יצרתי שרוול קצר נפוח, עם כיווצים בחלקו העליון ובחלקו התחתון.
הבעיה שהנפח יורד למטה, איך אני יכולה להעמיד את הבד שהנפח יישאר בחלק העליון של השרוול?

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חושבת שזה תלוי בסוג הבד.
אם הוא בד קשיח יותר- אז זה יעמוד כמו שתכננת ובבד רך זה נופל.
הוא לא קשיח, זה בד קטיפה לא עבה במיוחד.
השאלה היא אם יש אפשרות להעמיד אותו באותו איזור. חשבתי אולי לשים מתחת רשת, השאלה אם זה יעבוד

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר לשים מתחת לשרוול למעלה פלסטיק וילון
זה פלסטיק שקוף אם אני לא טועה אפשר למצוא בסדקיות
את יכולה לשאול בסדקיות על עוד רעיונות

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי תתפרי שם כרית כזו של כתפיים?
בדיוק זה מה שרציתי להציע,
את הכרית תצמידי כשהחלק העבה פונה 1-½1 ס"מ לתוך השרוול,
ובנוסף,
תתפרי וולן מבד עבה מעט או כפול והצמידי מתחת או מעל לכרית תצטרכי להחליט איזה אפקט את יותר אוהבת

מעבר לקשת

משתמש פעיל
תתפרי על החיבור של השרוול סרט, יש כל מיני בחנויות תפירה, תשאלי שם, וכרית אני חושבת שלא תעמיד את זה בצורה טבעית אלא יראו שיש שם מילוי, או שתשימי על הבד בטיסט, אבל בשביל זה את צריכה לפרום את השרוול , לגהץ עליו בטיסט ולתפור בחזרה אבל אולי זה שווה כי אז זה יוצא מושלם.

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יכול להיות שהשרוול פשוט ארוך מדי?
כלומר הקצה התחתון שלו מופשל קצת כלפי מעלה?
לא, זה שרוול לתחפושת שתפרתי מ-א', רק בניפוח שלו קצת הסתבכתי (בכלזאת הידע שלי בתפירה מוגבל :p )
תתפרי על החיבור של השרוול סרט, יש כל מיני בחנויות תפירה, תשאלי שם, וכרית אני חושבת שלא תעמיד את זה בצורה טבעית אלא יראו שיש שם מילוי, או שתשימי על הבד בטיסט, אבל בשביל זה את צריכה לפרום את השרוול , לגהץ עליו בטיסט ולתפור בחזרה אבל אולי זה שווה כי אז זה יוצא מושלם.
דווקא יש לי בטיסט בבית, נראה לי שאלך על זה.
ותודה לכולן על הרעיונות

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
תתפרי מתחתיו על התפר בחיסור מהכתף
בד טלו קשיח מקווץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה