בעיות עם מדפסת canon pixma 4600

מיש

משתמש צעיר
יש לי מדפסת canon pixma 4600 ואני משתמשת בדיו חילופי.
מידי פעם המדפסת מתחילה להכתים לי דיסקים בדיו במהלך ההדפסה (לעיתים היא מכתימה גם דפי פוטו).
בפעמים הקודמות פתחתי את המדפסת וניקיתי את הגלגלים שמסתובבים וזה עזר, במקרה אחר עשיתי ניקוי עמוק מס' פעמים וזה עזר (אך חיסל לי כמויות של דיו).
אתמול זה קרה לי שוב ובנתיים שום דבר לא הועיל.
את הדיו קניתי במקום שהומלץ לי ע"י בעל סטודיו אחראי ובעל נסיון עם מדפסת זו ודיו חלופי זה.

אבקש ממי ממכיר את המדפסת הזו ויש לו נסיון ועצה לפתרון לנסות לעזור לי.
תודה מראש.
<!-- / message -->

Y

yossmor2

אורח
הד'יו החלופי גורם המון בעיות במדפסת הזו ובדגם 4700 גם.
רק מקורי.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י yossmor2;462829:
הד'יו החלופי גורם המון בעיות במדפסת הזו ובדגם 4700 גם.
רק מקורי.
ממש ממש ממש לא נכון!
אני משתמש עם ה4700 במשך שנה כבר ונתקלתי בהכתמת דפים ובעיות מקסימום 5 פעמים. הנזק=5 שקלים(עלות הדפים שהלכו לפח הזבל)
דוקא באפסון(R290) הייתה לי את אותה בעיה באופן בלתי נסבל..
בנוגע לתקלה:
כמה זמן יש לך את המדפסת?
מתי היא התחילה לעשות בעיות?
מתי התחלת להשתמש בדיו חליפי?
לפני שנדע זאת, כל תשובה תהיה בגדר השערה.

בנוגע לדיו חליפי: אני בחנתי המון חברות (ועדיין לא היגעתי לכולם). מתוך ניסיוני בשטח, אלו חברות הדיו החליפי שעושות הכי פחות צרות:
*אורניק
*פלסוניק
הדיו הללו נמכרים בחנויות הרגילות במחיר של 38/45 ש"ח למחסנית. אני משיג אותם ב17-25 ש"ח למחסנית, תלוי בכמות הקנייה.

מיש

משתמש צעיר
נכתב ע"י yosale;462923:
ממש ממש ממש לא נכון!
אני משתמש עם ה4700 במשך שנה כבר ונתקלתי בהכתמת דפים ובעיות מקסימום 5 פעמים. הנזק=5 שקלים(עלות הדפים שהלכו לפח הזבל)
דוקא באפסון(R290) הייתה לי את אותה בעיה באופן בלתי נסבל..
בנוגע לתקלה:
כמה זמן יש לך את המדפסת?
מתי היא התחילה לעשות בעיות?
מתי התחלת להשתמש בדיו חליפי?
לפני שנדע זאת, כל תשובה תהיה בגדר השערה.

בנוגע לדיו חליפי: אני בחנתי המון חברות (ועדיין לא היגעתי לכולם). מתוך ניסיוני בשטח, אלו חברות הדיו החליפי שעושות הכי פחות צרות:
*אורניק
*פלסוניק
הדיו הללו נמכרים בחנויות הרגילות במחיר של 38/45 ש"ח למחסנית. אני משיג אותם ב17-25 ש"ח למחסנית, תלוי בכמות הקנייה.

יש לי את המדפסת כתשעה חודשים והתחלתי להשתמש בדיו חלופי מיד כאשר נגמר הדיו המקורי שקבלתי את המדפסת.
מעט אחרי שהחלפתי לדיו החלופי התחילו הבעיות.
נכון לרגע זה פתאום נעלמו הכתמים אך מאד יתכן שבעוד שבועיים תחזור הבעיה.
אצלי לא הלכו 5 שקל על הנזק אלא הרבה יותר- דפי פוטו, דסקים במספר לא זניח.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
טוב...
נתחיל עם טיפים לעבודה חכמה.
ראשית, תמיד מדפיסים קודם על הדף ואח"כ על הדיסק. הסיבה לכך היא שבדר"כ הבעיות מופיעות לאחר תקופת זמן שהמדפסת לא עבדה, ומכיוון שדיו חליפי בנוי מחומרים זולים, הוא לפעמים מתייבש במערכת ועד שהוא עובר מתפקששים להם כמה הדפסות, ועדיף שזה יהיה בדפים ולא בדיסקים
אם הבעיות התחילו מעט אחרי שהתחלת להשתמש בדיו חליפי, כנראה שהדיו הזה לא טוב. ואם המשכת להשתמש בו, יתכן וגרמת נזק למדפסת.
אני לא יודע מי המליץ לך ועל מה המליצו לך, אך רק לשם האינדיקציה - בעלי העסקים שמוכרים דיו חליפי מתעסקים עם המון חברות והמחירים שהם קונים נעים בין 5 שקלים למחסנית דיו לבין 15 ש"ח. בכמה הם מוכרים ללקוח זה כבר סיפור אחר..
אני ממליץ לך לבדוק את החברות שציינתי בהודעתי הקודמת. במדפסת שלי הם עובדים יופי..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה