מכירה אישית כמה שהלכו אליהאשמח לשמוע אם מישהי ניסתה את רינה פליישמן ואם אכן עזר,
וברוך השם ממש גבהו
היא מקצועית מאד
מכירה אישית כמה שהלכו אליהאשמח לשמוע אם מישהי ניסתה את רינה פליישמן ואם אכן עזר,
ואני מכיר שתי מקרים מקרוב ממש
שהיו בטיפול אצלה
והתוצאה היתה אפס!!
זה שיש אנשים גבוהים ויש נמוכים זה לא ישתנהעל כזה דבר לא שמעתי, והפניתי אליה כבר עשרות
אולי לא כולם ראו שינוי דרמטי, וגביה של 10 ס"מ
אבל כולם - ללא יוצא מן הכלל - שהקפידו על ביקורות קבועות ועל מה שהיא מנחה לעשות - ראו שינוי לטובה
ראית את השאלה שלי?על כזה דבר לא שמעתי, והפניתי אליה כבר עשרות
אולי לא כולם ראו שינוי דרמטי, וגביה של 10 ס"מ
אבל כולם - ללא יוצא מן הכלל - שהקפידו על ביקורות קבועות ועל מה שהיא מנחה לעשות - ראו שינוי לטובה
ראית את השאלה שלי?
אשמח לדעת האם גביהת 10 ס"מ הייתה באמת בזכות הטיפול או חלק מגביהת ילדה במהלך ההתבגרות, שאז תיתכן קפיצה של 10 ס"מ בכל מקרה
תודה רבה
זה שיש אנשים גבוהים ויש נמוכים זה לא ישתנה
לפניה ואחריה..
השאלה היא מה אפשר לעשות בתוך זה
מנסיון בדרך כלל הרופאים טוענים שאין אפשרות לגבוה מעבר למה שיש בגנים
אלא שניתן למהר את הגדילה כך שבמקום שהילד יהיה מטר שבעים בגיל עשרים זה יקרה כבר בגיל שמונה עשרה
אבל הילד לעולם לא יוכל לגבוה יותר מהמקור שבעים
אני כותב זאת על סמך ידע רפואי ששמעתי מרופא בכיר
אכן, זה אחד מהדברים שפליישמן ממליצה עליהם.לידיעה: שמעתי שויטמין D מאד עוזר בגיל הגדילה לגביהה.
זה לא בדיוק נכון , יכול להיות שבגנים יש לילד פוטנציאל של עוד כמה סנטימטר, אבל הוא לא מממש אותם אף פעם . זה בדיוק מה שפלישמן עושה , היא ממליצה על תזונה ויטמין די וסידן + רפלקסולוגיה שעוזרת לממש את הפונטציאל . לפעמים 5-10 ס"מ נוספים זה מה שהופך ילד מנמוך לממוצע ..זה שיש אנשים גבוהים ויש נמוכים זה לא ישתנה
לפניה ואחריה..
השאלה היא מה אפשר לעשות בתוך זה
מנסיון בדרך כלל הרופאים טוענים שאין אפשרות לגבוה מעבר למה שיש בגנים
אלא שניתן למהר את הגדילה כך שבמקום שהילד יהיה מטר שבעים בגיל עשרים זה יקרה כבר בגיל שמונה עשרה
אבל הילד לעולם לא יוכל לגבוה יותר מהמקור שבעים
אני כותב זאת על סמך ידע רפואי ששמעתי מרופא בכיר
לא יודעת לומר לך מחירכמה בערך עולה פגישה אצל פליישמן ?
וכמה בערך פגישות צריך ?
שמעתי על רינה פליישמן, ממשהיא קרובה שהיתה,הבן שלי בן 5.5 קטן ונמוך פרופורציונלית באופן לא פרופורציונלי לגילו.
הוא נראה כמו אחותו בת ה3.5, ליתר דיוק מעט יותר רזה ממנה.
הוא ילד שלא אוהב לאכול, בטח לא פרות וירקות חיים חוץ מבמצב מרק (ירקות)
וניסיתי, כל הזמן ממשיכה לנסות להציע ללא הצלחה.
שללנו צליאק, ביקרנו אצל אנדוקרינולוג, מקבל מידי תקופה ברזל, דובוני ויטמינים. ו---אפס. מעט עליה במשקל ותו לא.
אני כבר כמעט מיואשת...
ראיתי השבוע בעיתון חזק מודעה של גברת בשם רינה פליישמן מקרית ספר,
בשיחה טענה שיש לה שיטה שפיתחה שמטרתה לעורר את הורמון הגדילה בגוף - סוג של רפלקסולוגיה בכף הרגל.
יש כאן מישו ששמע/ה עליה? טופלה? שמע/ה על מישו שטופל באמצעי אחר שעזר?
זה נורא חשוב לי,
מדובר בבן, הוא נראה הכי קטן בכיתה וגם פיזית לא חזק במיוחד.
אשמח לשמוע מבעלי נסיון!
לא להכריח.מתענינת לגבי קרוב משפחה עם חסר בהורמון שמתנגד לזריקות האם זה עוזר גם במקרה של חסר חלקי או רק אם אין חסר? אמא שלו ממש מתוסכלת בן 4 וחצי עם אופי של ילד בן 12 ובגובה של ילד בן 3 (אחוזון 0.3)
הפגישה עלתה - לפני 3.5 שנים - 490 ש"ח,כמה בערך עולה פגישה אצל פליישמן ?
וכמה בערך פגישות צריך ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: