נכתב ע"י bhj;596116:האם הילד אוהב לקרוא? קורא בשטף?
כי אני מכירה מקרה כזה שהילד היה גם מדלג מילים בקריאה וזו היתה בעיה במיקוד ראיה,
מומלץ לבדוק כי יש דרך קלה לטפל בזה
הבחורצ'יק עם משקפיים בלי צילינדר, ובמעקב מתמיד אצל רופא עיניים. ותולע ספרים הכי מפורסם בסביבה. (כשהוא קורא הוא מפתח חרשות זמנית, אין עם מי לדבר...)נכתב ע"י bhj;596116:האם הילד אוהב לקרוא? קורא בשטף?
כי אני מכירה מקרה כזה שהילד היה גם מדלג מילים בקריאה וזו היתה בעיה במיקוד ראיה,
מומלץ לבדוק כי יש דרך קלה לטפל בזה
נכתב ע"י נוי;596470:הבחורצ'יק עם משקפיים בלי צילינדר, ובמעקב מתמיד אצל רופא עיניים. ותולע ספרים הכי מפורסם בסביבה. (כשהוא קורא הוא מפתח חרשות זמנית, אין עם מי לדבר...)
נכתב ע"י נוי;596470:הבחורצ'יק עם משקפיים בלי צילינדר, ובמעקב מתמיד אצל רופא עיניים. ותולע ספרים הכי מפורסם בסביבה. (כשהוא קורא הוא מפתח חרשות זמנית, אין עם מי לדבר...)
עברתי איתו כמה רופאים (מגיל 3) עד שמצאנו את אותה מומחית לילדים ואנחנו במעקב מתמיד. אני בהחלט סומכת עליה, על מומחיותה ועל נסיונה.נכתב ע"י מי;596641:לגבי הפרעות קשב, דומני שענית את התשובה, אבל לגבי מיקוד ראיה - דומני שזהו נושא נפרד, הראוי לברור עדיין. לא כל רופא עיניים מתמחה גם במיקוד ראיה, צריך מישהו שהתמחה בכך ספציפית.
(ולגבי רופאי עיניים פה בעיר, יש כאן אחד דוקא מפורסם שלא הייתי סומכת עליו בזה בכלל)
נכתב ע"י מעצב(ן);596011:אני מאוד ממליץ לפנות למכון 'תושיה' בבני ברק. יש להם שם את כל המומחים בכל התחומים, והם מייעצים ללא תשלום!
יש גם מוקד עצה שעובד בשעות הערב, גם ללא תשלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: