בעיות בהמרה

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
יש לי תקיית DVD ובה קבצי VOB ערוכים כפרקים בתוך תפריט. כאשר אני ממירה התוכנה לא מזהה את תכונת הפרקים ופשוט ממירה קובץ קל של תפריט בלי כל ההופעה.
אני משתמש בתכנת vidio canoverter משהו מכיר?

rr31

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תנסי להכניס לתקיה אחרת במחשב רק את הקבצים של הוידאו
ולהמיר כל חלק בנפרד.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י rr31;960210:
תנסי להכניס לתקיה אחרת במחשב רק את הקבצים של הוידאו
ולהמיר כל חלק בנפרד.

ניסיתי... לא הולך!! אני מתוסכלת ממש- יש לי 4 תוכניות המרה ובסוף תמיד מגיעה לטכנאי בשביל הפיצ'פקעס הללו...! :mad::eek::confused:

finalcutter

משתמש רשום
ברור שלא...

תוכנת המרה יודעת להמיר קובץ אחד לאחר. היא לא יכולה להמיר את ה"כפתורים" של הפרקים כי היא רואה אותם כחלק מהקובץ. מה שאת יכולה לעשות זה להמיר את הקובץ של התפריט ואז בתוכנת צריבה שלך ליצור "כפתורים" אמיתיים על הכפתורים הישנים שעכשיו הם רק חלק מהרקע.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י finalcutter;961449:
תוכנת המרה יודעת להמיר קובץ אחד לאחר. היא לא יכולה להמיר את ה"כפתורים" של הפרקים כי היא רואה אותם כחלק מהקובץ. מה שאת יכולה לעשות זה להמיר את הקובץ של התפריט ואז בתוכנת צריבה שלך ליצור "כפתורים" אמיתיים על הכפתורים הישנים שעכשיו הם רק חלק מהרקע.

יואו...
פעם ראשונה בחיי שקראתי טקסט שלוש פעמים ולא הבנתי מילה....
להמיר את הקובץ של התפריט? נו, נגיד שהמרתי. מה זה ליצור כפתורים? איפה הסרטים ש'מאחורי' הכפתורים? פליז עוד מעט הסבר זו ממש הצלה!

maty

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מה בחרת בתוכנת ההמרה?
בחרי את קבצי הוידאו ולא קובץ התפריט.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י maty;961623:
מה בחרת בתוכנת ההמרה?
בחרי את קבצי הוידאו ולא קובץ התפריט.

ניסיתי הכל!!!
גם כשבחרתי את הקובץ האחרון בתקייה הוא בעצם הכיל רק 30 שניות של קטע מהסרט- וזה בדיוק מה שהומר...

יהונתן צבי

משתמש רשום
אם את מוצאת את הקבצים עם הסרט, רק לא מצליחה לשמור את הפרקים, אז תמירי את הסרט, ותיצרי פרקים חדשים בתוכנת הצריבה. נראה לי שלזה finalcutter התכוונ/ה

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י יהונתן צבי;962140:
אם את מוצאת את הקבצים עם הסרט, רק לא מצליחה לשמור את הפרקים, אז תמירי את הסרט, ותיצרי פרקים חדשים בתוכנת הצריבה. נראה לי שלזה finalcutter התכוונ/ה

זו הבעיה: אני לא מוצאת את הקבצים כלל! יש לי תפריט שרק בהפעלה כ-DVD מתחיל להקרין הופעה מלאה, ובהמרה התוכנה ממירה את התפריט שאינו כלחצנים אלא כפריים בודד ותו לא.

עכשיו יותר מובן?

תקוותי.

finalcutter

משתמש רשום
בוקר טוב וחג שמח לכולם !
תנסי לעבוד עם mpeg streamclip . תפתחי את הקובץ open dvd או open file ואז תייצאי לפורמט שאת צריכה ותעדכני כאן אם זה עוזר. יהונתן , זה בדיוק מה שחשבתי , שהיא מנסה לייצא גם את ה chapters כלחצנים. בכל מקרה הלינק להורדה מצורף והיא חינמית ומעולה.
http://www.squared5.com/

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
בשעה טובה ומוצלחת- הבעיה נפתרה והקובץ הומר כהלכה...
אך נולדה בעיה חדשה: פרימיאר לא מצליח להריץ את הסרט, העסק תקוע, כאילו כבד לו מידי- זאת בשעה שהמרתי לאמפג 2 שזה הכי פחות כבד. מה עוד ניתן לעשות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה