אופיס 365 בעיה עם סימניות

mordyas

משתמש חדש
אני עובד על קובץ גדול, סידור, מעל 450 עמ', כולל ניקוד וטעמי מקרא. בקובץ מאות הפניות מקושרות ל"סימניות" שקבעתי, מלבד "תוכן העניינים" ור"רשימת פיוטים", שגם הן סוג של "הפניות מקושרות לפי סגנון"
ההפניות מזייפות מאוד. כל ההפניות שלאחר עמ' 100 רושמות מספר קטן ב-10 מהעמוד בו נמצאת הסימנייה. במקום "הפניה לעמ' 421" אני מקבל "עמ' 411" וכו'. לחיצה (+CTRL) על הקישור - מפנה אותי למקום הנכון.
מובן שפקודת "עדכן שדה" (לחצן ימני מעל הפנייה בודדת או על מס' הפניות) מעדכנת למס' העמוד הנכון. אבל כשאני נותן פקודת הדפסה, זה "חוזר לסורו".
בדקתי את כל ההפנית, ותיקנתי. מחקתי את כל הסימניות וחידשתי אותן, כלומר - הוספתי סימנייה חדשה ולאחריה את ההפנייה המקושרת - וזה עדין חוזר לסורו.
יש למישהו רעיון?
תודה

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
האם יש בכותרות באיזשהו מקום 'התחל מספור מחדש' של מספרי עמודים?

mordyas

משתמש חדש
תודה על הרתמותך.
לא זכור לי שהשתמשתי בפונקציה שכזו.
בכל מקרה - יש לי מספור רציף לכל העמודים, והוא פועל ללא בעיה.
נניח ובטעות הושתל "מספור חדש" איפשהו. איך אני מחפש אותו, הרי בצד הגלוי של המסמך הוא לא נמצא?

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אם יש כזה דבר, זה נמצא אחרי מעבר פסקה
ואם השינוי קורה אחרי עמ' 100, אז זה צריך להיות באזור הזה,
לעמוד אחרי כל מעבר פסקה, להכנס בתפריט 'הוספה' למספר עמוד > עיצוב מספרי עמודים, ולראות אם יש התחל מ... ולא המשך ממקטע קודם.
זה גם יכול להיות במעבר מקטע שלא משפיע על הכותרת, כי יש בעמוד עוד מעבר מקטע נוסף.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה