בעיה מוכרת אצל כולם??

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
בתור טכנאית סאונד שיושבת שעות על המחשב רציתי לשתף בבעיה שרק הולכת ומחמירה...
דלקת בגיד שורש כף היד.(נוצרת ממתיחה של היד בצורה לא נכונה בגלל העכבר)
בתור אנשים שעובדים על מחשב , זה מוכר לכם???? מה אפשר לעשות בנידון????
אני כבר מעל לשנה עם הדלקת והיא לפעמים מגיעה למצב של חום גבוה...
ניסיתי הכל : פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק , קניתי סד ליד(ב500 ש"ח!!) לקחתי כדורים שסיממו אותי ממש!! החלפתי את הצדדים של הלחצנים בעכבר בשביל לעבוד עם יד שמאל , קניתי את המשטח האורטופדי לעכבר ו... שום דבר לא עוזר!!!! מישהו יודע על עוד משהו שיכול לעזור? אפילו תרופות סבתא...

תודה!!!!!!!!!!

שושנה דרור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
טיפול בדלקת בגיד.

תוסף תזונה שהומלץ ע"י ד"ר פקטרוביץ' וטיפל ביעילות רבה בבעיה! הינו "אומגה מילה" נירכש אצל אניטה בנג'יו (מטפלת ברפואה טבעית) במודיעין עילית, ט"ל: 08-9740329

תרופת סבתא שהועילה במקרים נוספים לכל סוגי הדלקות-לעטוף את פרק היד בעלי כרוב חי
בדוק ומנוסה!
שמעתי שגם חילבה מאוד עוזר, אך אינני יודעת כיצד להשתמש בו, מן הסתם בחנויות טבע יוכלו לתת הדררכה.

והכי חשוב לא להגיע למצב של דלקת ע"י שימוש באמצעים אורטופדיים כשבריאים!

רפואה שלמה במהרה!

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אולי בעיה בגובה השולחן?

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מזדהה מאוד, הייתי עכשיו אצל פרופ' מומחה לכף יד, הוא אמר לי שזה מסוג הדברים שאי אפשר להתגרש מהם... מי שמתחיל עם זה - לא יכול להתפטר מזה כל כך מהר
ראשית - תבדקי אצל רופא מומחה אם זה נובע משורש כף היד או מהמרפק. אצלי - אחרי שנים של סבל, אבחנו עכשיו שהדלקת מתחילה במרפק ומקרינה לשורש כף היד, ולכן צריך לטפל במרפק.
מה שלי מאוד עוזר זה ריפוי בעיסוק - אמבטיות פראפין ואולטרסאוד בלייזר על המקום.
בנוסף - הרופא אמר לי ששיאצו יכול לעזור.
אשמח לשמוע מה עזר לך.
רפואה שלימה

ר.ב.

משתמש פעיל
אצל חמותי חודשים חשבו שמדובר בדלקת בגיד והיא סבלה הרבה! בנוסף לכל תרופה אפשרית... ובסוף היה מדובר בתסמונת התעלה הקרפאלית וכן בעיה קלה בצוואר שהביאה לכל זה... וכמו "גולדס" גם חשבו שמדובר במרפק שמקרין.
היא נותחה כעת באופן פרטי בתפלה שיעזור.
כדאי לבדוק נקודות נוספות שיכולות להקרין לידיים כמו עמוד שידרה, חוליות הצוואר, חגורת הכתפיים וכו'.

הרבה בריאות!

תוכלי לפנות באישי לפרוט...

sh12

משתמש מקצוען
אכן גם אני ממליצה לבדוק,
אצלי הבעיה היתה בכתף והקרינה לשורש כף היד.
(שכיבה וישיבה לא נכונה בעת האכלת תינוק...)

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש לי בבית את הTENS

נכתב ע"י גולדס;1604852:
מזדהה מאוד, הייתי עכשיו אצל פרופ' מומחה לכף יד, הוא אמר לי שזה מסוג הדברים שאי אפשר להתגרש מהם... מי שמתחיל עם זה - לא יכול להתפטר מזה כל כך מהר
ראשית - תבדקי אצל רופא מומחה אם זה נובע משורש כף היד או מהמרפק. אצלי - אחרי שנים של סבל, אבחנו עכשיו שהדלקת מתחילה במרפק ומקרינה לשורש כף היד, ולכן צריך לטפל במרפק.
מה שלי מאוד עוזר זה ריפוי בעיסוק - אמבטיות פראפין ואולטרסאוד בלייזר על המקום.
בנוסף - הרופא אמר לי ששיאצו יכול לעזור.
אשמח לשמוע מה עזר לך.
רפואה שלימה

שזה עושה את אותה פעולה של האולטארסאונד- רק ע"י שליחת אותות חשמל למקום הכאב... זה ממש עוזר ומבריא אבל הדלקת כל הזמן חוזרת ולא מהעכבר (כי הוא כבר ביד שמאל ממזמן)

חשיבה שונה

משתמש חדש
ראשית פני לרופא מומחה לארוגונומיה .
אני הייתי אצל אחד ממאוחדת - גבעת שאול בירושלים , נראה לי בבית ענבר במכון לפזיותרפיה - והוא עזר לי מאד עם בעיה בכתף .
שנית - תנסי לגוון - עכבר שונה , מקלדת שונה , ומסך מגע .
ושלישית - תנסי שמורה לפסנתר ( תצחקו , תצחקו ... ) תלמד אותך איך להשתמש במקלדת ...

yael1

משתמש רשום
ראשית- דיקור סיני- עושה פלאות. אם את עושה אצל מומחה. מעלים את הדלקת.
שנית- יש עכברים אמנם יקרים, עולה משו כמו 500+ עכבר, שמעוצבים בצורה שהיד נמצאת בתנוחה שלא מותחת את הגיד, (הלחצנים הם בצד ימין של העכבר ולא למעלה, כך ששורש כף היד לא מונח אלא היד נשענת על צידה).
שלישית- תרופת סבתא- לא באופן אישי אלא שמעתי מחברה שסובלת- היא אוכלת כורכום, או טבעי מחנות תבלינים או בכמוסות. היא אמרה שתוך יומיים העסק נעלם.
רפו"ש.

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כנראה שסביבת העבודה לא בריאה.
זה בכל אופן הסיפתח לבעיה הזו.
על המקלדת והעכבר צריך להגיע מלמעלה, כמו שמנגנים בפסנתר.
הישיבה מול המחשב צריכה להיות מספיק גבוהה,
כך שהמרפק יהיה בזוית של 90 מעלות.
חוץ מזה - לעשות התעמלות קלה כל שעה לפרק כף היד, קשה למי שבמרתון של עבודה.

צפורה לוי

משתמש מקצוען
אני גם סבלתי מזה שנים, ומה שעזר לי (חוץ מסדרות כדורים ופיזיותרפיה) זה "ניסוי ותעיה" של זוית הישיבה / גובה העכבר וכד'. ברגע שמצאתי את ה"פוזה" המתאימה, באותה שניה הכאבים מפסיקים והדלקת מתחילה להתרפא! זה מדהים.
דוגמאות לשינוי הזווית, וצריך לבדוק בדיוק מה מתאים: להגביה את הכסא (כסא שונה, כרית) כמעט עד גובה העכבר (אפשר להוריד אותו על מדף)
להניח מתחת לשורש כף היד מגבת מגולגלת, שהיד תגיע מלמעלה לעכבר ולמקלדת. לי אישית זה לא עזר.
רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה