בעיה בתצוגה - למה חלק מהתיקיות מושחרות?

artline

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצורף צילום מסך
אשמח לעזרתכם
תודה!!!
upload_2019-3-3_13-31-58.png

aeb

משתמש סופר מקצוען
@פרסומון אתה יכול להעלות שוב את הקובץ? הוא נמחק
תוכל לשתף אותנו בהסבר מה גורם לזה ומה עושה הקובץ שהעלית?
נראה מהסקריפט שלך שזה איזה באג בארכיון האייקונים, הבנתי נכון?
ומדוע הצטרכת להמתנה (timeout 2 /nobreak>nul)?

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
אחרי זה פשוט. עד שהוא מסיים את התהליך שהEXPLORER לא יופעל כבר. כי כשהוא פועל לא ניתן למחוק את הDB של האיקונים.
ולפני זה לחומרא.

לחידוד הענין: אני לקחתי את זה בעבר מאיזה אתר את הסקריפט הזה. לא בניתי אותו לבד. אבל הוא סקריפט פשוט מאד.

aeb

משתמש סופר מקצוען
להפעיל את המחשב מחדש אחר כך
כיון שהמחיקה היא כש explorer אינו מופעל, אז המחיקה מצליחה מיידית, ולדעתי אין צורך בהפעלה מחדש. זה כן היה נצרך- אם explorer היה פועל, שאז זה לא יכול לימחק מיד, אלא נוצר איזה תיקייה של המחוק וזה בפועל נמחק רק אחרי הפעלה מחדש

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
כיון שהמחיקה היא כש explorer אינו מופעל, אז המחיקה מצליחה מיידית, ולדעתי אין צורך בהפעלה מחדש. זה כן היה נצרך- אם explorer היה פועל, שאז זה לא יכול לימחק מיד, אלא נוצר איזה תיקייה של המחוק וזה בפועל נמחק רק אחרי הפעלה מחדש
צודק.
אבל לא תמיד מפעילים נכון כמנהל ואז כן צריך הפעלה מחדש.

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הפעלה כפויה ונסתרת של סקריפט כמנהל:
קוד:
@echo off
:getadmin
for /f "tokens=* delims=" %%C in ('tasklist ^| find /c "cmd.exe"') do (set /a cmd=%%C-1)
cd /d "%~dp0" & (if exist "%temp%\hidden.vbs" del "%temp%\hidden.vbs") & if "%hidden%"=="" (cmd /u /c echo CreateObject^("Shell.Application"^).ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "", 0 > "%temp%\hidden.vbs" & set "hidden=1" & "%temp%\hidden.vbs" & exit) else (reg.exe query "HKU\S-1-5-19" 1>nul 2>nul || (cmd /u /c echo CreateObject^("Shell.Application"^).ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "runas", 0 > "%temp%\hidden.vbs" & start /w wscript.exe "%temp%\hidden.vbs" &&  tasklist| find /c "cmd.exe" | find "%cmd%" >NUL && (goto :getadmin) || (exit)))
set hidden=
set cmd=
::rest of your code
לא אני כתבתי

aeb

משתמש סופר מקצוען
הפעלה כפויה ונסתרת של סקריפט כמנהל:
קוד:
@echo off
:getadmin
for /f "tokens=* delims=" %%C in ('tasklist ^| find /c "cmd.exe"') do (set /a cmd=%%C-1)
cd /d "%~dp0" & (if exist "%temp%\hidden.vbs" del "%temp%\hidden.vbs") & if "%hidden%"=="" (cmd /u /c echo CreateObject^("Shell.Application"^).ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "", 0 > "%temp%\hidden.vbs" & set "hidden=1" & "%temp%\hidden.vbs" & exit) else (reg.exe query "HKU\S-1-5-19" 1>nul 2>nul || (cmd /u /c echo CreateObject^("Shell.Application"^).ShellExecute "cmd.exe", "/k cd ""%~sdp0"" && ""%~s0""", "", "runas", 0 > "%temp%\hidden.vbs" & start /w wscript.exe "%temp%\hidden.vbs" &&  tasklist| find /c "cmd.exe" | find "%cmd%" >NUL && (goto :getadmin) || (exit)))
set hidden=
set cmd=
::rest of your code
לא אני כתבתי
לא כתבתי כיון שלא ידעתי אם ראוי לפרסם בציבור...

aeb

משתמש סופר מקצוען
יש לי קוד שונה קצת (הפעלה נסתרת לא נוספת פה, זה לא קשור לעניין)
קוד:
@echo off
fltmc >nul 2>&1 || (
  echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) > "%temp%\GetAdmin.vbs"
  echo UAC.ShellExecute "%~fs0", "", "", "runas", 1 >> "%temp%\GetAdmin.vbs"
  cmd /u /c type "%temp%\GetAdmin.vbs">"%temp%\GetAdminUnicode.vbs"
  cscript //nologo "%temp%\GetAdminUnicode.vbs"
  del /f /q "%temp%\GetAdmin.vbs" >nul 2>&1
  del /f /q "%temp%\GetAdminUnicode.vbs" >nul 2>&1
  exit
)

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
יש לי קוד שונה קצת (הפעלה נסתרת לא נוספת פה, זה לא קשור לעניין)
קוד:
@echo off
fltmc >nul 2>&1 || (
  echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) > "%temp%\GetAdmin.vbs"
  echo UAC.ShellExecute "%~fs0", "", "", "runas", 1 >> "%temp%\GetAdmin.vbs"
  cmd /u /c type "%temp%\GetAdmin.vbs">"%temp%\GetAdminUnicode.vbs"
  cscript //nologo "%temp%\GetAdminUnicode.vbs"
  del /f /q "%temp%\GetAdmin.vbs" >nul 2>&1
  del /f /q "%temp%\GetAdminUnicode.vbs" >nul 2>&1
  exit
)
שאבין - אני יכול להפעיל איתו כל פקודה שהיא בCMD, מבלי שהפעלתי קודם את הCMD כמהנל - והוא ירוץ בהרשאת מנהל?

אולי מעניין אותך גם...