את יודעת אולי איך אפשר להוריד למחשב firefox?
את יודעת אולי איך אפשר להוריד למחשב firefox?
התקנתי פיירפוקס והצ'אט GPT לא עובדלהוריד למחשב ולהתקין..אינטרנט לבני אדם, לא למטרות רווח
הידעת? Mozilla — היוצרים של Firefox — נלחמים כדי להשאיר את האינטרנט כמשאב ציבורי כלל עולמי, פתוח ונגיש לכולם.www.mozilla.org
קלוד עובד בנטפריי.. אבל עושה בעיות כפי שציינת אצלך. לכן אני מרעננת כל פעם שאני כותבת לו הוראה... אם לא כתבתי, אני צריכה לצאת ולהיכנס שוב.. בלי קשר לנטפריי הוא ממליץ לא ליצור צ'אטים ארוכים מאוד..אלא להתחיל מחדש. צ'אטים מאד ארוכים הוא מסמן בXXXXX.. נטפריי לא הצליחו לעזור ליאו claude (מומלץ ביותר)
רק הצ'אט לא עובדרק הצאט לא עובד או ששום אתר לא עובד?
אולי זה קשור לתעודת אבטחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: