בעיה בפתיחת תמונות

אתי גרוסקופף

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש לי בעיה בפתיחת התמונות,
שאני לוחץ על פתיחת התמונה זה נפתח בקובץ PDF במקום JPG,בתחילה זה עבד טוב ופתאום יום אחד זה התחיל לפתוח בקובץ PDF אין לי מושג למה,
איפה משנים את זה?

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
יש לי בעיה בפתיחת התמונות,
שאני לוחץ על פתיחת התמונה זה נפתח בקובץ PDF במקום JPG,בתחילה זה עבד טוב ופתאום יום אחד זה התחיל לפתוח בקובץ PDF אין לי מושג למה,
איפה משנים את זה?
אם אתה מתכון שנפתח ע''י תוכנה של PDF אז פשוט תעשה מאפיינים על התמונה ותשנה את ה 'נפתח באמצעות' לתמונות

אתי גרוסקופף

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה הבעיה, אבל איך אני משנה את זה לתמיד (כל פעם שאני נכנס אני צריך לשנות מהתחלה וזה גם אחרי שאני לוחץ אל תמונה רק אז אני יכול לשנות)

בני2

משתמש מקצוען
זה הבעיה, אבל איך אני משנה את זה לתמיד
אם תעשו איך שכתבו לכם (דרך המאפיינים) זה ישתנה לתמיד. אשר גם לעשות ב'פתח באמצעות' 'בחר אפליקציה אחרת' ושם לסמן את התיבה 'השתמש תמיד...' וללחוץ על התוכנה המבוקשת.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה