בעיה בהקלטת ערוצים

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
יש לי מחשב ביתי בעל יכולות נורמליות וכרטיס קול שעלה 200 שקל של קריאייטיב.
הוא מקליט באיכות סבירה, אבל כשאני מקליט ערוץ נוסף - הוא לא מקליט אותו טוב - בהתחלה הזמר נשמע בדיוק יחד עם האורגן, וככל שהשיר מתקדם הזמר מתרחק קדימה יותר ויותר והאורגן מפגר אחריו. (אני יודע שזה מנוסח בצורה קצת מצחיקה, אבל לא עלה בידי להגדיר את זה באופן מקצועי) ניסיתי שוב ושוב, בכל תוכנות ההקלטה, והבעיה כל הזמן חוזרת על עצמה. גם אחרי ששדרגתי קצת את המחשב (לוח חדש ויותר זיכרון) הבעיה לא נפתרה. גם כשניסיתי בכרטיס קול המובנה של הלוח הבעיה חזרה על עצמה.
מי אשם? הזכרון של המחשב שלי? הכרטיס קול לא מספיק משוכלל? הגדרות ההקלטה בתוכנה? העוונות שלי? (אין לי)
תודה רבה

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
כרטיס קול -בעיה של באפרינג של כרטיסי קול פשוטים.

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
איזה כרטיס מינימום צריך? ז"א כמה כסף מינימום צריך להשקיע בשביל כרטיס שלפחות יכול להקליט ערוצים?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
כרטיס אפילו יד שניה משהו כ- 500 שקל.

אם תרצה שאחפש לך צור קשר.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אם אתה מתחיל ככה, זה רע מאד.
עדיף לרכוש מחשב שכל הרכיבים שלו תואמים ומתאימים להקלטות. כך תמנע מעצמך הרבה עגמת נפש.
במצבך, עדיף שלא להקליט, ואם כבר החלטת באופן חרום להקליט כך, נטרל כל תוכנה ברקע, נטרל גם את האנטי וירוס וכולי האי ואולי אולי תתגבר על הבעיה.
פופקו ענה לך מתוך טוב לב מיוחד, לרכוש יד שניה וכו', אבל אם מערכת המחשב שלך לא תוכל שאתו, וזה די סביר בנתונים שסיפקת - תכנס לסחרור הוצאות וחבל, עדיף ללכת על משהו שכל הרכיבים יסתנכרנו כראוי ויפיקו מיטב מכל כרטיס קול.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אם לא מדובר ביותר מידי ערוצים אז גם אם הוא יקנה יד שניה זה יהיה לו בסדר, כמובן שהוא יצטרך אופטימזציה למערכת.

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
תודה רבה. בכל אופן כרגע אין תקציב גם לקניית כרטיס וגם לשדרוג המחשב, אבל טוב לדעת. אני מקווה ששעות האולפן לכל פרוייקט לא יעברו את זה פי כמה. בכל אופן - מה עושים האורגניסטים שמקליטים את החתונה במחשב נייד בערוצים? זה מחשב מאד יקר עם כרטיס מקצועי? (אני מקליט על מכשיר הקלטה קטן עם בטריות)

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
הם משתמשים עם כרטיס קול חיצוני (בד"כ 4 ערוצים) שאליו הם מעבירים סאונד מהמיקסר הכללי, ולתוכנת הקלטה בסטריאו.
אלה שבאמת עושים ערוצים בלייב, גם משתמשים עם הכרטיס החיצוני, זה מיועד בדיוק בשביל זה. נראה לי שלא עושים איתו הקלטות אולפן, הוא בנוי לעבודה בחוץ בד"כ בעובי 1U להרכבה בקונסולת ההגברה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה