אפשר גםקוקיס וגם הלשונית שמתחת- תמונות וקבצים במטמוןשהוי יהיה מסומן רק על קוקיס או על שלושת האופציות שמופיעות לי?
השאר לא אמור לעזור
אפשר גםקוקיס וגם הלשונית שמתחת- תמונות וקבצים במטמוןשהוי יהיה מסומן רק על קוקיס או על שלושת האופציות שמופיעות לי?
עשיתי. לא עוזראפשר גםקוקיס וגם הלשונית שמתחת- תמונות וקבצים במטמון
השאר לא אמור לעזור
לא קראתי את כל התשובות, אבל במקרה שמדובר בשגיאה מס' 09, צריך להכנס לג'מייל ממכשיר אחר, ואז יפתח לך ממחשב הרגיל. מנסיון.במשך שלושה ימים כל נסיון כניסה לתיבת מייל הראשית שלי מגיב ב"שגיאה זמנית".
אחרי שביצעתי יציאה מכל החשבונות וכניסה מחודשת זה נותן לי להיכנס לשאר החשבונות אך למייל הראשי- עדיין לא! וזה המייל שהכי נצרך לי
מה ניתן לעשות?
תודה
בדיוק. גמני ניסתי דרך גלישה בסתר ועלה פתאום. המיילים האחרים נפתחים.אוף דרך גלישה בסתר זה עולה. אבל זה לא נוח לי ככה. המייל השני שלי לעומת זאת נפתח מצויין. אז מה הסיפור?
אז מה הסיפור?
לעשות ניקוי קובצי קוקיס (אפשר בניקוי היסטוריה)תעלומה מעצבנת
אני עושה כל יום.לעשות ניקוי קובצי קוקיס (אפשר בניקוי היסטוריה)
צפה בקובץ המצורף 635105
אז איך מייל אחר כן נפתח על המחשב? ואיך בגלישה בסתר זה כן נותן?גם לי זה קורה הרבה פעמים ופשוט תרגמתי את זה לעומס על נטפרי
כי כשאני פותחת את זה ממחשב אחר לא עם סינון של נטפרי זה עולה ברגע
והיו פעמים שזה לא עלה כי כבר נגמר לי הג'יגה לאותו חודש
מקווה שעזרתי
אני כן. @נושנושית ?לכל מי שמתלונן על הבעיה - אתם בנטפרי?
כי גם לי יש את זה לפעמים וזה ממש מציק.
נטפרי. כן.אני כן. @נושנושית ?
תזהרי לא לסגור. כי אז לוקח הרבה זמן עד שזה עולה בחזרה...נטפרי. כן.
והיום- באחד מהנסיונות שלי לפתוח פשוט נפתח ונשאר כך ב"ה.
נראה לי פשוט דרושה סבלנות.
יש הרבה בעיות גלישה בתקופה הזו.
תודה לכולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: