אכן אצלינו מחפשים כרגע גגות של בתי תלמידות ללמד שעתיים ביוםמסכימה, זה יותר סיכון מבחינת הקנס, פחות סיכון מבחינת הבריאות של הבנות ושל משפחותיהן.
מה חשוב יותר - שאלה טובה.
אגב, אולי יש לסמינר גם גג?
ואולי לאיזו משפחה יש חצר גדולה / סוכה שעוד לא פורקה / גג מקורה פתוח?
רואים שלא דיברת כאמאטוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים.
ממש מרשים.אכן אצלינו מחפשים כרגע גגות של בתי תלמידות ללמד שעתיים ביום
ועוד משהו
גיסתי מחנכת בבית ספר איזורי גדול בבני ברק
פעם בשבוע המחנכות מגיעות לבית הספר לחלק חומרים לבנות
והבנות מגיעות לקחת ולקבל משוב/מילה טובה/שיחה עם המורה
המורות יושבות בחוץ
אין לימודים רק לקחת חומר
אבל יש קשר
וזה חשוב מאד מאד
לדעתי עם רצון אפשר למצוא דרכים
מקסים ממש, וחיוני ברמות שקשה לתאר.אכן אצלינו מחפשים כרגע גגות של בתי תלמידות ללמד שעתיים ביום
ועוד משהו
גיסתי מחנכת בבית ספר איזורי גדול בבני ברק
פעם בשבוע המחנכות מגיעות לבית הספר לחלק חומרים לבנות
והבנות מגיעות לקחת ולקבל משוב/מילה טובה/שיחה עם המורה
המורות יושבות בחוץ
אין לימודים רק לקחת חומר
אבל דואגים להכין להם הפתעות שכפולים וכו'
ויש קשר!!
וזה חשוב מאד מאד
לדעתי עם רצון אפשר למצוא דרכים
אכן אני חושבת שעל זה ניתן האישוראין שום אישור מהפיקוח על פתיחת לימודים.
אלא אם כן הן תלמידות עם לקות למידה 07 או 08
להן היה מותר ללמוד גם קודם.
בראשון תוגש לאישור ממשלה בקשה לכנס 9 תלמידים בשטח פתוח.
אהה.טוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים. אבל באמת אני מורה, בתחילה ממש כעסתי על החלטת ההנהלה, במיוחד שבנותי עדיין בבית, ואני צריכה לצאת ללמד. עניין אותי אם זה חוקי כך להכריח אותנו לבוא ללמד... האמת שהעלו פה כמה נקודות שלא חשבתי עליהן. (הבנות שלי באופן אישי מרוויחות מזה שהן בבית, וכולנו מרוויחים... החיים רגועים יותר, ולא, הן לא מסתובבות עם חברות ברחובות... מצידי שכך ימשיכו ללמוד בטלפון עד עולם! זה לא לימוד תורה ולא צריך את כל ההסטריה סביב חשבון ואנגלית. בנות צריכות להיות בבית. נקודה. זו דעתי כאמא.)
תודה שוב לכל המביעים דעות.
מעריכה את הכנות שלך.טוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים. אבל באמת אני מורה, בתחילה ממש כעסתי על החלטת ההנהלה, במיוחד שבנותי עדיין בבית, ואני צריכה לצאת ללמד. עניין אותי אם זה חוקי כך להכריח אותנו לבוא ללמד... האמת שהעלו פה כמה נקודות שלא חשבתי עליהן. (הבנות שלי באופן אישי מרוויחות מזה שהן בבית, וכולנו מרוויחים... החיים רגועים יותר, ולא, הן לא מסתובבות עם חברות ברחובות... מצידי שכך ימשיכו ללמוד בטלפון עד עולם! זה לא לימוד תורה ולא צריך את כל ההסטריה סביב חשבון ואנגלית. בנות צריכות להיות בבית. נקודה. זו דעתי כאמא.)
אני חושבת שבמורות מהסוג הזה ^^^ אף אחד לא מדבר סרה, להיפך.עוד יילמד לדורות:
מורותינו שכ"כ אוהבים לדבר בהן סרה מכניסות את תלמידותיהן לסלון ביתן (גם להן יש בנות בבית), מגייסות כסאות, מעניקות יחס אישי ומוכיחות מסירות נפש...
אשריכם ישראל
וגם האמהות, הסבתות וכל מי ששותף לפעולת ההצלה החינוכית הזו.
טוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים. אבל באמת אני מורה, בתחילה ממש כעסתי על החלטת ההנהלה, במיוחד שבנותי עדיין בבית, ואני צריכה לצאת ללמד. עניין אותי אם זה חוקי כך להכריח אותנו לבוא ללמד... האמת שהעלו פה כמה נקודות שלא חשבתי עליהן. (הבנות שלי באופן אישי מרוויחות מזה שהן בבית, וכולנו מרוויחים... החיים רגועים יותר, ולא, הן לא מסתובבות עם חברות ברחובות... מצידי שכך ימשיכו ללמוד בטלפון עד עולם! זה לא לימוד תורה ולא צריך את כל ההסטריה סביב חשבון ואנגלית. בנות צריכות להיות בבית. נקודה. זו דעתי כאמא.)
נראה לי שקנס כספי ככל שיהיה גדול, ורישום פלילי (שככל שידוע לי בינתיים לא פתחו תיקים למוסדות),ב"ה שיש מנהלות אחראיות ומסורות, עד כדי מסירות נפש שמוכנות לפתוח חלקית את התיכונים והסמינרים, על אף שהם יכולים לקבל קנס כספי גדול ולהאשם בפלילים
כנראה זו דרגת מסירות הנפש היחסית לדורנו הענוג...נראה לי שקנס כספי ככל שיהיה גדול, ורישום פלילי (שככל שידוע לי בינתיים לא פתחו תיקים למוסדות),
לא נחשב "מסירות נפש".
מאיפה הקביעה הזאת?רוב רובו של הציבור כבר עברו את הקורונה....
מה פתאום, אנחנו בתור הזהב,או ביחס ל"גזירת שמד" שיש עכשיו...
מאיפה הקביעה הזאת?
רוב האנשים שסביבי לא עברו קורונה. אני מכירה מעטים שחלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: