התייעצות בסמינר של בתי הכריחו לבוא ללמוד מחר בהקבצות

מצב
הנושא נעול.

Debush

משתמש צעיר
רוב רובו של הציבור כבר עברו את הקורונה....
ולא צריך להסביר כמה סכנות אורבות לבנות בחוץ
והמבין יבין....
(וכמובןשחייבים עדיין לשמור על ההנחיות)

גרשוני

משתמש פעיל
טוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים. אבל באמת אני מורה, בתחילה ממש כעסתי על החלטת ההנהלה, במיוחד שבנותי עדיין בבית, ואני צריכה לצאת ללמד. עניין אותי אם זה חוקי כך להכריח אותנו לבוא ללמד... האמת שהעלו פה כמה נקודות שלא חשבתי עליהן. (הבנות שלי באופן אישי מרוויחות מזה שהן בבית, וכולנו מרוויחים... החיים רגועים יותר, ולא, הן לא מסתובבות עם חברות ברחובות... מצידי שכך ימשיכו ללמוד בטלפון עד עולם! זה לא לימוד תורה ולא צריך את כל ההסטריה סביב חשבון ואנגלית. בנות צריכות להיות בבית. נקודה. זו דעתי כאמא.)
תודה שוב לכל המביעים דעות.

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
מסכימה, זה יותר סיכון מבחינת הקנס, פחות סיכון מבחינת הבריאות של הבנות ושל משפחותיהן.
מה חשוב יותר - שאלה טובה.

אגב, אולי יש לסמינר גם גג?
ואולי לאיזו משפחה יש חצר גדולה / סוכה שעוד לא פורקה / גג מקורה פתוח?
אכן אצלינו מחפשים כרגע גגות של בתי תלמידות ללמד שעתיים ביום

ועוד משהו
גיסתי מחנכת בבית ספר איזורי גדול בבני ברק
פעם בשבוע המחנכות מגיעות לבית הספר לחלק חומרים לבנות
והבנות מגיעות לקחת ולקבל משוב/מילה טובה/שיחה עם המורה
המורות יושבות בחוץ
אין לימודים רק לקחת חומר
אבל דואגים להכין להם הפתעות שכפולים וכו'
ויש קשר!!
וזה חשוב מאד מאד
לדעתי עם רצון אפשר למצוא דרכים

נערך לאחרונה ב:

לאהר

משתמש סופר מקצוען
טוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים.
רואים שלא דיברת כאמא
אכן כמורה כנראה עדיף לך להמשיך בצורה טלפונית שנוחה מאוד לך , ויש לך דרך להשגיח על בנותייך
אבל הורים אחרים מיחלים לפתרון ולא חלקי כדי שהבנות לא ישתעממו .

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

ועוד משהו
המורות יושבות בחוץ
אין לימודים רק לקחת חומר
אבל יש קשר
וזה חשוב מאד מאד
ממש מרשים.
שמעתי על התארגנות שמורים באים למסור את השיעור (שם בזום, אצלינו בטלפון) בבית של תלמיד.
אפשר אפילו להזמין כמה תלמידות שגרות קרוב, נגיד פעמיים בשבוע כך שתוך שבועיים כל אחת פוגשת את המורה.

יש הרבה רעיונות, הרבה מזה תלוי ברצון הטוב של המורים. וחלק מזה גם במשרד הבריאות. אין ספק שהנושא חשוב מאין כמוהו.

נערך לאחרונה ב:

גלבוע

משתמש סופר מקצוען

ועוד משהו
המורות יושבות בחוץ
אין לימודים רק לקחת חומר
אבל דואגים להכין להם הפתעות שכפולים וכו'
ויש קשר!!
וזה חשוב מאד מאד
מקסים ממש, וחיוני ברמות שקשה לתאר.

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
אין שום אישור מהפיקוח על פתיחת לימודים.
אלא אם כן הן תלמידות עם לקות למידה 07 או 08
להן היה מותר ללמוד גם קודם.
בראשון תוגש לאישור ממשלה בקשה לכנס 9 תלמידים בשטח פתוח.
אכן אני חושבת שעל זה ניתן האישור
יש כמה תלמידות 07
ובזכותן הסמינר קביל אישור לפתוח (כמובן שרובן ממש לא 07...)

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
טוב, הרבה דיברו פה בשמי, אז רק גילוי נאות: הסמינר הזה אינו של בתי, אלא אני מורה בו. רציתי להציג בתור אמא, כדי לגשש מה דעת ההורים. אבל באמת אני מורה, בתחילה ממש כעסתי על החלטת ההנהלה, במיוחד שבנותי עדיין בבית, ואני צריכה לצאת ללמד. עניין אותי אם זה חוקי כך להכריח אותנו לבוא ללמד... האמת שהעלו פה כמה נקודות שלא חשבתי עליהן. (הבנות שלי באופן אישי מרוויחות מזה שהן בבית, וכולנו מרוויחים... החיים רגועים יותר, ולא, הן לא מסתובבות עם חברות ברחובות... מצידי שכך ימשיכו ללמוד בטלפון עד עולם! זה לא לימוד תורה ולא צריך את כל ההסטריה סביב חשבון ואנגלית. בנות צריכות להיות בבית. נקודה. זו דעתי כאמא.)
אהה.
עכשיו הכל מובן.
נ.ב. איך לומדים על פרבולות בטלפון?
:D:eek::D:eek:

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
מעריכה את הכנות שלך.
כמורה אני יכולה קצת להזדהות,
אבל אני באמת חושבת שחשוב לפתוח כבר
מהיכרות עם כמה מתבגרות סביבי...

ואולי במקרה ניפגש בחדר המורות? :)
כי לא ידוע לי על עוד תיכון שעובד... חחח

נערך לאחרונה ב:

מכל מקום

משתמש רשום
עוד יילמד לדורות:
מורותינו שכ"כ אוהבים לדבר בהן סרה מכניסות את תלמידותיהן לסלון ביתן (גם להן יש בנות בבית), מגייסות כסאות, מעניקות יחס אישי ומוכיחות מסירות נפש...
אשריכם ישראל
וגם האמהות, הסבתות וכל מי ששותף לפעולת ההצלה החינוכית הזו.

נערך לאחרונה ב:

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
עוד יילמד לדורות:
מורותינו שכ"כ אוהבים לדבר בהן סרה מכניסות את תלמידותיהן לסלון ביתן (גם להן יש בנות בבית), מגייסות כסאות, מעניקות יחס אישי ומוכיחות מסירות נפש...
אשריכם ישראל
וגם האמהות, הסבתות וכל מי ששותף לפעולת ההצלה החינוכית הזו.
אני חושבת שבמורות מהסוג הזה ^^^ אף אחד לא מדבר סרה, להיפך.
אלא מאי, שיש כל מיני סוגים של מורות (בדיוק כמו שיש כל מיני סוגים של אנשים).

צבי אהרון

משתמש רשום

ב"ה שהגעתם למסקנה על חשיבות החלטת הנהלת הסמינר,

ועכשיו הזמן להרים את הכפפה, לראות את צורכי הבנות, ולא רק לבוא וללמד, לקרב, לחזק, להקשיב, להאזין, לרומם, וכו',
"ומי יודע אם לעת כזאת הגעת למלכות..........."
עכשיו הזמן להתמסר לחינוך כל אחד במקומו, וכל המציל נפש 'אחת' מישראל כאילו קים 'עולם מלא',

ושוב תודה למנהלות ו'המורות' המסורות שמוסרים נפשם בשליחותן.

מירי עוס

משתמש מקצוען
ב"ה שיש מנהלות אחראיות ומסורות, עד כדי מסירות נפש שמוכנות לפתוח חלקית את התיכונים והסמינרים, על אף שהם יכולים לקבל קנס כספי גדול ולהאשם בפלילים
נראה לי שקנס כספי ככל שיהיה גדול, ורישום פלילי (שככל שידוע לי בינתיים לא פתחו תיקים למוסדות),
לא נחשב "מסירות נפש".

RIKIריקי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תכלס
אי אפשר באמת לשמור מרחק
בתור תלמידה לשעבר -מסכות כן אבל מרחק אין מצב.
ואם חוזרים ללימודים של יותר משעתיים, גם המסכות תתרופפנה לאט לאט.
כך ראיתי בקבוצת תכנות אצלינו בסמינר -בשנה שעברה: בהתחלה שמרו אבל כמה אפשר להיות כל היום עם חברות ובאמת לשמור.
אבל גם ב"ה לא היו הדבקות על אף שהיו כמה חולות...

בתור הורים ששולחי את הבנות, צריך לדעת ששתי מטר לא יהיה! בשיעור אולי אבל בהפסקות.....
אבל אי אפשר כבר עם המצב הזה, הבנות חייבות לפגוש חברות

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

RIKIריקי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מאיפה הקביעה הזאת?
רוב האנשים שסביבי לא עברו קורונה. אני מכירה מעטים שחלו.

זה רק נדמה שיש חיסון עדר
אני לא ממש מעודכנת אבל משהו כמו 3 -4 אחוזים מישראל היו חולים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה