למשפחה שלי זה כן התאים...לאף אחד זה לא מתאים נופש אמור להיות רגוע ובזה מ"ע במקום הראשון
יש אנשים שהנופש שלהם זה שקט ונוף עוצר נשימה.
ויש אנשים שהנופש שלהם זה בלאגן ואקשן.
בעולמנו יש הרבה סגנונות אנשים.
למשפחה שלי זה כן התאים...לאף אחד זה לא מתאים נופש אמור להיות רגוע ובזה מ"ע במקום הראשון
ובמודיעין עילית כל רכב שקצת מעלה חום מנוע ב446 סוגר את כל הכניסה והיציאהמה גם שבבני ברק אפשר להיתקע בהפגנות (במיוחד עכשיו בגלל חוק הגיוס בין הפלג לכוח קפלן ואחים לנשק)
מרתק לראות את נתוני גביית הארנונה מהקמפוסים הנ"ל, לא מדבר על עצם בנייתם של רובם על איזו קרקע ולאיזו מטרה היא הייתה מיועדת, (רמז - לא מסחרי, זה על חשבון כל תושבי מ"ע).דרך אגב עיר הנופש החרדית עם הכי הרבה מיטות אירוח
זאת מודיעין עילית!
למעלה מ-50 קמפוסים ויש עוד כמה קמפוסים מטורפים בבניה
ולמעלה מ-5000 מיטות אירוח
ולמי שרוצה לדעת- זאת הסיבה שיש פקקים במוצאי שבת ביציאה מהעיר
אבל לא כאן המקום להרחיב
ופרט אחרון- רוב הקמפוסים כבר תפוסים לבין הזמנים.
נא לדייק פנימיות של ישיבות מוזנחות פחות או יותר זה הקמפוסים שאתה מדבר עליהםדרך אגב עיר הנופש החרדית עם הכי הרבה מיטות אירוח
זאת מודיעין עילית!
למעלה מ-50 קמפוסים ויש עוד כמה קמפוסים מטורפים בבניה
ולמעלה מ-5000 מיטות אירוח
ולמי שרוצה לדעת- זאת הסיבה שיש פקקים במוצאי שבת ביציאה מהעיר
אבל לא כאן המקום להרחיב
ופרט אחרון- רוב הקמפוסים כבר תפוסים לבין הזמנים.
אולי כי מחפשים מקום חרדי כשר כמה שיותר?סה"כ ההודעה הפותחת קצת לא ברורה לי,
למה זוג מאור הגנוז רוצה להגיע או לב"ב או למודיעין עלית???????
זה 2 ערים הכי לא נופשיות או מזמינות או מענינות או נעימות שיש בעולם, אז זה קצת מוזר.
אם כבר הייתי הולכת על עיר שהיא שינוי אווירה מאור הגנוז אבל קצת מענינת וכייפית יותר....
יש נתניה, חדרה, זכרון יעקב, אור עקיבא, חיפה, אזור המושבים ליד בית שמש, הרי ירושלים, ירושלים עצמה,
אפילו אשדוד או אשקלון.
אבל למה ללכת על ---------------?????
מי שוכר דירה בצפון בבין הזמנים הזה?הם רוצים להשכיר את הדירה שלהם
ולהרוויח כסף
בינתיים הם שוכרים משהו במודיעין עילית או ב"ב בעשירית מחיר
(אחרת היו מעדיפים ירושלים לדוג')
מי אמר לך?נא לדייק פנימיות של ישיבות מוזנחות פחות או יותר זה הקמפוסים שאתה מדבר עליהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: