רשתות צפופות ולאטום את החריצים מתחת לדפנות
אולי תקנו רשת ברזל צפופה
תפרסו אותה על הרצפה ותקפלו אותה כלפי מעלה על הדפנות
וכך זה יוצר אטימה די טובה
לקנות סטוק של מלכודת דבק ולשים בצפיפות מסביב לכל ההקף של הסוכה.
אני מציעה לשים להם דוקרנים של יונים בתחתית הדפנות סמוך לרצפה ממש ככה שלא יחשבו להתקרב אפילו.
וגם אפשר על הדלת מבחוץ.
מבצר עראי...מישהו אמר לי לשים ספריי שעושה בועות כאלו מסביב לסוכה למטה איפה שהחורים וכך הם לא יכנסו
ברוב המוחלט של המקרים לא מדובר בתוך הבתים אלא בחצרות הבתיםתושבי בני ברק. ליבי אתכם!!
לא יודעת איך אתם שורדים יום אחד!
אצלנו בבית נכנסה חולדה. לא מצאנו אותה שלשה ימים. מיותר לציין שלא ישנתי בכל אותם לילות והטראומה נשארה עד היום.
איך אתם חיים ככה?????
רציתי להתלוצץ, אבל זו לא העונה...בני ברקים
בבקשה תנו רעיונות איך אפשר לבנות השנה סוכה בחצר ללא פחד מעכברים.
כגון רעל מיוחד או משהו שירחיק אותם.
אנחנו צריכים שוב את פיקוד העורף...תושבי בני ברק. ליבי אתכם!!
לא יודעת איך אתם שורדים יום אחד!
אצלנו בבית נכנסה חולדה. לא מצאנו אותה שלשה ימים. מיותר לציין שלא ישנתי בכל אותם לילות והטראומה נשארה עד היום.
איך אתם חיים ככה?????
עם זה העירייה סותמת את המחילות והחולדות אוכלות את זהראשית לסתום את כל פתחי המחילות שלהם עם קצף פוליאריתן.
אם תשבור בקבוק זכוכית ותזרוק בתערובת, אין סיכוי שהם אוכלים את זה מניסיון.עם זה העירייה סותמת את המחילות והחולדות אוכלות את זה
נראה לי שהתרגלת.....אני חייב לציין שנתמעטו העכברים מאד בשבוע האחרון
ואיני קשור לעירייתנו
ובכל פינה ברחוב....ברוב המוחלט של המקרים לא מדובר בתוך הבתים אלא בחצרות הבתים
אפילו בטהרן לא הורגים ככהמנסיון:
לוקחים אבקת גבס ואבקת מרק ומערבבים יחד. העכבר מריח את האבקת מרק ואוכל. כל הקיבה שלו נסתמת מהגבס והוא מת. לפני כחמש שנים עשינו כמות ענקית ומילאנו את כל החצר, היו כמה ימים בהם היה כמויות גופות. הבעיה בגדול נפתרה.
כי בטהרן אין עכברים....אפילו בטהרן לא הורגים ככה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: