תודה, הקישור ממש יעיל!לגופו של ענין -
פה יש את כל התשובות. וזה המקור המוסמך, יותר מאשר מוקדן/ית זה או אחר בקו של משרד הבריאות.
לפי מה שאני קורא שם, רק מגע עם חולה מאומת מצריך בידוד, והבחור שלכם עדיין אינו מאומת.
למעלה מזה, גם הוא עצמו לא היה חייב בידוד עד שפיתח חום.
כמובן שזה שהוא החמיר על עצמו (יתכן ו)מנע עגמת נפש ואי נעימות ממנו ומהרבה אנשים.
מקודם התברר שעוד בחורים בשיעור התגלו כמאומתים,בעקרון אדם עם חום שלא נחשף לחולה מאומת -
אסור לו לצאת מהבית, אין צורך בבידוד בתוך הבית ובני הבית יכולים לצאת חופשי.
במקרה הזה קצת שונה, כי ידוע לכם שאנשים שהיו בסביבתו נחשפו לחולה מאומת, וגם להם יש תסמינים.
לפי הוראות משרד הבריאות הוא צריך להיות בבידוד רק אם הוא היה רבע שעה ברצף ליד חולה מאומת.מקודם התברר שעוד בחורים בשיעור התגלו כמאומתים,
עכשיו זה ברור שהוא היה לצד חולה (אחר) מאומת.
אני מבינה שכשזה נוגע למעשה, כלומר כשאת חושבת על כל אחד שעכשיו צריך לבטל תכניות ולהישאר בבית-מקודם התברר שעוד בחורים בשיעור התגלו כמאומתים,
עכשיו זה ברור שהוא היה לצד חולה (אחר) מאומת.
שישארו כולם בישיבה ויבואו לעשות לכולם בדיקותכנראה מישהו מתחיל להתעורר ומבין שהגיע הזמן לעצור את מעגלי ההדבקה:
ב'בית מתתיהו' ממתינים להכרעת משרד הבריאות האם עשרות בחורים עם תסמינים יעזבו לביתם, גם מעבר למלונית על הפרק, מדובר בישיבה עם מספר הנדבקים הגבוה ביותר בארץ, 22 קיבלו תשובה חיובית ורבים ממתינים לתשובות, הבחורים לא יעזבו את מתחם הישיבה עד להכרעה מחר
למה לעשות בדיקות ???שישארו כולם בישיבה ויבואו לעשות לכולם בדיקות
בינתיים חדרים נפרדים לחולים ...
כנראה מישהו מתחיל להתעורר ומבין שהגיע הזמן לעצור את מעגלי ההדבקה:
ב'בית מתתיהו' ממתינים להכרעת משרד הבריאות האם עשרות בחורים עם תסמינים יעזבו לביתם, גם מעבר למלונית על הפרק, מדובר בישיבה עם מספר הנדבקים הגבוה ביותר בארץ, 22 קיבלו תשובה חיובית ורבים ממתינים לתשובות, הבחורים לא יעזבו את מתחם הישיבה עד להכרעה מחר
שישארו כולם בישיבה ויבואו לעשות לכולם בדיקות
שישארו כולם בישיבה ויבואו לעשות לכולם בדיקות
הוא משם----!מישהו יודע האם בבית מתתיהו למדו בקפסולות? או לא?
מעניין אח שלי גם שם ולא סיפר ששולחים אותם הביתה.הוא משם----!
ולא היחיד שחזר הביתה.
ולא, איך שהבנתי- לא ממש שמרו שם על כללי הקפסולה
אשמח להסבר מה הסיבה לזה?עכשיו ההוראה של הרבנים לא ללכת להיבדק רק אם יש תסמינים של חום גבוה במשך 48 שעות.
ככה כתוב במכתב של הרב שטרן, אב בית דין לענייני רפואה בני ברק.אשמח להסבר מה הסיבה לזה?
אשמח להסברככה כתוב במכתב של הרב שטרן, אב בית דין לענייני רפואה בני ברק.
אני יכול לבדוק את הסיבה, אבל יש מספיק השערות.
אגב, חיפשתי באתר של משרד הבריאות לא מצאתי שצריך להיבדק אם יש תסמינים.
אולי מישהו יכול למצוא את זה ?
ממש מוזר אח שלי לומד שם וגם נמצא בבידוד ביחד עם עוד הרבה בחורים והם לא קיבלו שום הוראה לעזוב את הישיבה.מיד עם קבלת התשובות הורה ראש הישיבה הגר"ב ויסבקר לשקול לסגור את הישיבה, בשעה זו הבחורים החולים והזקוקים לבידוד עוזבים את הישיבה, ראש הישיבה עצמו שוהה בבידוד בגלל נכדו שנדבק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: