אני צריכה לבנות אתר שהוא הרבה מעבר לתדמית
אבל גם לא מכירות
אם יש מישהו שיכול להעביר את זה לפורום המתאים.
לא יודעת איפה להתחיל לברר.
מחפשת המלצה על בונה אתרים מקצועי/ת
עבור בניית אתר שהוא הרבה מעבר לתדמית
צריכה אפיון מדוייק:
אתר של צימרים (ליולדות אחרי לידה)
שיוכלו לעשות בו חיפוש של מה הזכאות, עפ"י כללים קבועים (קופח, מס' לידה, סוג ביטוח) ואוכל לשנות את זה מידי פעם על פי שינויי הקופה.
שיוכלו לעשות בו סינונים על סינונים (לדוג' צימר במרכז הארץ, לזוג, עם ג'קוזי, עד 800 ללילה וכאלו)
צריכה שיהיה מקצועי וחווית משתמש נורמלית (לא צריכה שהעכבר יעשה לי גלגולים ואטרקציות מטורפות,מיותר לי לגמרי) אבל שיהיה נח לחפש בו ונעים להיות בו.
שיהיה ברור בכל צימר מה יש, מה מקבלים, שימוש בסמלילים, כולל תמונות וסרטונים וכד' אולי גם להוסיף דירוג אחרי הבראה.
שבעלי הצימר יקבלו שם משתמש וסיסמא ויוכלו להכניס פרטים על הצימר שלהם, לשנות מחירים של הצימר, להוסיף תמונות וכד'
(עדיף שהמידע יגיע מקובץ אקסל/ שיט/ גוגל פורמס)
שיהיה בו אוטומציות. (בעיקר במיילים, שלקוחה תקבל פרטי צימר עליה ביררה, שבעלי הצימר יקבלו הודעה מהתענינות לקוחה- עדיף אפשרות בווצאפ)
אולי גם אפשרות להוספה אחרי שהיה בצימר- משוב.
כמו"כ
שאני אוכל לשנות, להוסיף וכו'
וכמובן לאשר כל צימר (חייבת לעבור ולראות שהוא מותאם לחרדים)
מעבר לזה, שלא על כל פיפס אצטרך לשלם תוספת על עדכון כלשהוא. (לדוג' שינוי זכאות מקופ"ח- שאוכל לעשות זאת לבד)
כמובן שאם ארצה פיצרים נוספים וכד' אהיה חייבת אשת מקצוע.
מה סדר גודל של תמחור אתר כזה?
(יש לציין שמיתוג יש לי, מדובר רק בתכנות האתר)
האם ניתן לעשות זאת בוורדפרס?
אבל גם לא מכירות
אם יש מישהו שיכול להעביר את זה לפורום המתאים.
לא יודעת איפה להתחיל לברר.
מחפשת המלצה על בונה אתרים מקצועי/ת
עבור בניית אתר שהוא הרבה מעבר לתדמית
צריכה אפיון מדוייק:
אתר של צימרים (ליולדות אחרי לידה)
שיוכלו לעשות בו חיפוש של מה הזכאות, עפ"י כללים קבועים (קופח, מס' לידה, סוג ביטוח) ואוכל לשנות את זה מידי פעם על פי שינויי הקופה.
שיוכלו לעשות בו סינונים על סינונים (לדוג' צימר במרכז הארץ, לזוג, עם ג'קוזי, עד 800 ללילה וכאלו)
צריכה שיהיה מקצועי וחווית משתמש נורמלית (לא צריכה שהעכבר יעשה לי גלגולים ואטרקציות מטורפות,מיותר לי לגמרי) אבל שיהיה נח לחפש בו ונעים להיות בו.
שיהיה ברור בכל צימר מה יש, מה מקבלים, שימוש בסמלילים, כולל תמונות וסרטונים וכד' אולי גם להוסיף דירוג אחרי הבראה.
שבעלי הצימר יקבלו שם משתמש וסיסמא ויוכלו להכניס פרטים על הצימר שלהם, לשנות מחירים של הצימר, להוסיף תמונות וכד'
(עדיף שהמידע יגיע מקובץ אקסל/ שיט/ גוגל פורמס)
שיהיה בו אוטומציות. (בעיקר במיילים, שלקוחה תקבל פרטי צימר עליה ביררה, שבעלי הצימר יקבלו הודעה מהתענינות לקוחה- עדיף אפשרות בווצאפ)
אולי גם אפשרות להוספה אחרי שהיה בצימר- משוב.
כמו"כ
שאני אוכל לשנות, להוסיף וכו'
וכמובן לאשר כל צימר (חייבת לעבור ולראות שהוא מותאם לחרדים)
מעבר לזה, שלא על כל פיפס אצטרך לשלם תוספת על עדכון כלשהוא. (לדוג' שינוי זכאות מקופ"ח- שאוכל לעשות זאת לבד)
כמובן שאם ארצה פיצרים נוספים וכד' אהיה חייבת אשת מקצוע.
מה סדר גודל של תמחור אתר כזה?
(יש לציין שמיתוג יש לי, מדובר רק בתכנות האתר)
האם ניתן לעשות זאת בוורדפרס?