מי אמר לה שאין אישיות?נכתב ע"י 10893;1481450:בחורה בת 18 שאומרים לה שאין לה אישיות והיא עדיין תינוקת..
היא שואלת אותי מה זה אישיות...
איך בונים אותה, מה היא צריכה לעשות...
וכו' וכו' וכו'
תעזרו לי להסביר לה...
מודה מראש לעוזרים
נכתב ע"י קקטוס;1481708:מי אמר לה שאין אישיות?
נכתב ע"י 3012;1481722:ואגב, את יכולה להרגיע אותה שיש לה אישיות! בטוח! אם היא שאלה את השאלה הזו סימן שהיא אישיות חושבת, אישיות שואפת להתקדם, אישיות שרוצה טוב!
מאחלת לה הצלחה!
נכתב ע"י מקופלת;1481725:אולי יש לה ואולי לא.
מה שבטוח משאלה אחת את לא יכולה לקבוע שבטוח יש לה,
ואגב גם ילד בן 5, אם מישהוא יספר לו שצריך לבנות אישיות , יכול לשאול אותה שאלה...
נכתב ע"י מקופלת;1481756:ברור שאין דבר כזה אדם בלי אישיות, זה סוג של ביטוי...
הכוונה בד"כ לאדם ש"לא סגור על עצמו" אין לו דעה אישית ויציבה, ומשנה את דעתו בהתאם למצב הרוח של הסביבה.
וזה אכן קיים!
נכתב ע"י טקסטיב;1481759:לפי דברייך... כנראה לרוב האנשים אין אישיות...
נכתב ע"י מקופלת;1481756:ברור שאין דבר כזה אדם בלי אישיות, זה סוג של ביטוי...
הכוונה בד"כ לאדם ש"לא סגור על עצמו" אין לו דעה אישית ויציבה, ומשנה את דעתו בהתאם למצב הרוח של הסביבה.
וזה אכן קיים!
נכתב ע"י טקסטיב;1481772:רוב האנשים אין להם דעה אישית ויציבה,
ומשנים את דעתם בהתאם למצב הרוח של הסביבה..
נכתב ע"י estigr;1481760:זה חמוד איך כולם נחלצים להגנתה... ואולי באמת זה מגיע לה?...
לדעתי מה שחסר לבן אדם בעיקר זה 'אחריות'... תחשבו על זה.
גם אני חושבת כמוך.נכתב ע"י estigr;1481760:זה חמוד איך כולם נחלצים להגנתה... ואולי באמת זה מגיע לה?...
לדעתי מה שחסר לבן אדם בעיקר זה 'אחריות'... תחשבו על זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: