כדאי לבדוק גם בשביל לדעת אם יש בעיה, לא רק כדי לכבות את המצפון.אני תמיד אומרת שצריך לבדוק בשביל המצפון שיהיה שקט ולא נאכל את הלב אח"כ
הדברים לא נכתבו ביחס לשאלת פתוחת האשכול.
כדאי לבדוק גם בשביל לדעת אם יש בעיה, לא רק כדי לכבות את המצפון.אני תמיד אומרת שצריך לבדוק בשביל המצפון שיהיה שקט ולא נאכל את הלב אח"כ
זה היינו אך! למה יש מצפון? כדי לבדוק שעשינו מה שצריך!כדאי לבדוק גם בשביל לדעת אם יש בעיה, לא רק כדי לכבות את המצפון.
הדברים לא נכתבו ביחס לשאלת פתוחת האשכול.
לא! טוריטוקוליס זה שהראש נוטה לכיוון אחד וכמובן ישרטוריטוקוליס זה אומר שהראש קיבל השטחה?
כי גם לאפרוחון הבלונדינון שלי ניהיה פלטה בראש מאחור.
זה קשור לקשר עין?
מחר יש לי תור בעז"ה לרופא ילדים טוב.
לא! טוריטוקוליס זה שהראש נוטה לכיוון אחד וכמובן ישר
כלומר הילד מסתכל ישר ולאחד מהצדדים, גם לזה לא שמתי לב עד שדודה העירה את תשומת ליבי.
היה לי דבר דומה עם אחת הבנות.בדגש על יוזם!
זאת אומרת אם אני נכנסת לו לשדה הראיה והוא רגוע, הוא עוקב אחרי ממש טיפה ומיד מעביר את העינים למשהו אחר.
הוא יכול גם לחייך אלי, שוב, כשאני במקרה נכנסת לו לשדה הראיה או כשהוא שומע את הקול שלי.
אבל לא יוזם זאת אומרת הוא לא מחפש את הקשר עין את ההסתכלות על הבן אדם.
אני ממש לחוצה. משהו נתקל בכזה בעיה?
על המשחקים או המובייל הוא מסתכל יפה מאוד.
לפעמים צריך בהמשך גם פיזיו'התינוקת שלי בת חודש וכשהייתי השבוע האחות נלחצה שהיא נוטה לצד ימין.
וביקשה להטות אותה יותר לצד שמאל.
מענין אותי מאד מה עושים עם נטיה כזו במידה והיא נשארת.
כי בבית שמתי לב שהיא גם מסתכלת לשמאל אבל אוהבת את הימין
ואגב, לפי מה שאני שמה לב, ילד תשיעי הלב לא רגוע יותר, אנחנו רגישות יותר וחרדות מכל רעיון ואבחון ששמענו.
מה זה ASD?מהיכרות ולמידה על הפרעות קשב והמסתעף, יכולה לומר לך כמעט בוודאות שזה לא קשור
אין סימנים לקש"ר בגיל כזה.
כנראה בעיית ראיה, הכי נשמע לפי התיאור שלך.
מה שעוד יכול להיות, ואומרת בהמון זהירות
עקב היכרות עם ASD יכול להיות מאוד מאוד קשור. במיוחד עם הילד מעדיף להסתכל על חפצים או מחייך אליהם ולא אליך.
מקווה שלא הלחצתי יותר מדי...
ממליצה לך לבדוק דבר ראשון ראייה.
רק תיקון, לחברי מכבי הביקור לא יעלה שקל יותר מכל רופא מומחה אחר בקופה, אם מגיעים עם הפניה. (וכרטיס מכבי.)יש רופא עיניים מומחה לילדים שבאים אליו מכל הארץ-שמו ד"ר שפירר.
הוא מקבל בבסר ליד מכון מור בבני- ברק
אם את חברת מכבי זה יעלה לך 300- 350 הביקור.
אולי גם עוד חברות, אם תרצי ארשום לך את המספר של המרפאה.
האבא לא דרך מכבירק תיקון, לחברי מכבי הביקור לא יעלה שקל יותר מכל רופא מומחה אחר בקופה, אם מגיעים עם הפניה. (וכרטיס מכבי.)
הפניה רופא ילדים/רופא עינים פשוט בקופה מוציאים בכיף.
אני מדברת על פרופ' שפירר הבן. אולי אצל האב באמת תנאי הזכאות אחרים, לא מכירה. אבל הבן כיום מומחה לא פחות אם לא יותר.
הבן הפך לרופא פרטירק תיקון, לחברי מכבי הביקור לא יעלה שקל יותר מכל רופא מומחה אחר בקופה, אם מגיעים עם הפניה. (וכרטיס מכבי.)
הפניה רופא ילדים/רופא עינים פשוט בקופה מוציאים בכיף.
אני מדברת על פרופ' שפירר הבן. אולי אצל האב באמת תנאי הזכאות אחרים, לא מכירה. אבל הבן כיום מומחה לא פחות אם לא יותר.
ממתי?הבן הפך לרופא פרטי
עם השתתפות של בערך 300 שח
הי, כ"כ מבינה אותך.בדגש על יוזם!
זאת אומרת אם אני נכנסת לו לשדה הראיה והוא רגוע, הוא עוקב אחרי ממש טיפה ומיד מעביר את העינים למשהו אחר.
הוא יכול גם לחייך אלי, שוב, כשאני במקרה נכנסת לו לשדה הראיה או כשהוא שומע את הקול שלי.
אבל לא יוזם זאת אומרת הוא לא מחפש את הקשר עין את ההסתכלות על הבן אדם.
אני ממש לחוצה. משהו נתקל בכזה בעיה?
על המשחקים או המובייל הוא מסתכל יפה מאוד.
בערך חצי שנה.ממתי?
אפשר גם ללכת אליו בוולפסון עם הפניה והתחייבות מהקופה, במכבי זה עלות של 60-70 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: