הנהג הערבי שאושפז בפוריה והיה במצב קשה- יחסית צעיר (אולי 36 ) ואמרו שמצבו החמיר בגלל שמעשן. שמעתי ברדיו מאיש רפואה (לא שמעתי מי הדובר )אני ח"ו לא באה בטענות כלפי אף אחד.
הנושא של הנגיף הזה עדיין קצת בערפל, ואני מנצלת את ההזדמנות כדי לברר עם מקרה ספציפי, עד כה זה היה בעיקר בסין ולא היה לי כ"כ את מי לשאול.
עכשיו חשוב לי לדעת האם מישהו מעשן וחוץ מזה בריא יכול לחלות באופן קשה מנסיון של אנשים ולא רק ממחקרים. זה הכל.
תעשה טובה ותכתוב את זה באשכולות על הקורונה.יש לי אח שגר בצרפת
המצב שם קטסטרופה בכל קנה מידה
לפני שבוע בפורים הם חגגו כל הקהילה יחד ומסתבר שהסתובב שם אחד שאפילו לא היה מודע לזה שהוא חולה
הוא הדביק את כולם כמעט ( כולל את אחי ואשתו)
אחי מתחנן שנגיד למי שרק אפשר ונבהיר שההנחיות זה לא צחוק הן מצילות חיים!!!
נשיא הקהילה שלהם במצב קשה מאד מאד משה בן רוזיט לרפואה שלמה.
ועשרות מאושפזים....
פה בארץ השאננות די חוגגת, וככה הם היו לפני שבוע...שלא נדע
כולם יכולים לחלות באופן קשה.אני ח"ו לא באה בטענות כלפי אף אחד.
הנושא של הנגיף הזה עדיין קצת בערפל, ואני מנצלת את ההזדמנות כדי לברר עם מקרה ספציפי, עד כה זה היה בעיקר בסין ולא היה לי כ"כ את מי לשאול.
עכשיו חשוב לי לדעת האם מישהו מעשן וחוץ מזה בריא יכול לחלות באופן קשה מנסיון של אנשים ולא רק ממחקרים. זה הכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: