בלידר יש בגדים ממש יפיםאיפה יש סטים באיזור ה-100 שקל? לא סריגים
לא מבינה את השעטנז של סריג קצר(גם אם הוא דק)
יש את הקולקציה היותר יוקרתית שלהם- ניואנס
בלידר יש בגדים ממש יפיםאיפה יש סטים באיזור ה-100 שקל? לא סריגים
לא מבינה את השעטנז של סריג קצר(גם אם הוא דק)
לא צריך. זה משלוח גוביינה , רק מוסרים את החבילה כשהתוית החזרה מודבקת.יודעת אם צריך תור בדואר בשביל זה?
הגיע בכמה חבילות או בחבילה אחת?אני חייבת להמליץ על סט מהמם שהזמנתי
והתאמתי קשת וסיכות מתוקות
בפשוט כלום כסף
במיוחד בתחילת עונה שהמחירים לא כ"כ שפויים ממליצה ממש!
הגיע איכותי ממש
ק"ש מניסיון
שמלות ובגד גוף
ילדים תינוקות בנות שרוול ארוך מתוק אחיות להתלבש האביב הסתיו תינוק בנות בנות נסיכה בגדים rompers - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comסיכותילדים באביב תינוקות בנות שרוול ארוך בובה מתוק צווארון צבע אחיד נסיכה להתלבש סתיו בנות להתלבש ילדים בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קשת מהממת2/6pcs בנות מתוק bowknot שיער קליפים תינוק שחור לבן שיער יפה סיכות סרט קשת ראש בגד ים מתוק - AliExpress 1501
A11 001c כותנה קרפ עפעף סרט תחרה בנות עם בייביקליפ שיער אביזרים שיער - AliExpress 200000297
בד"כ לובש 3, עכשיו עליתי למידה 4הי איזה מידה הוא לובש בד''כ ואיזה קנית? חושבת שיהיה חמוד גם לילד בן 3 וחצי? חשבתי על הצבע המנטה/תכלת... וגם מחפשת סט לתינוקת אם מישהי מכל הרוכשות מצאה משהו מתאים לצבע הזה
הבגדים כולם בחבילה אחתהגיע בכמה חבילות או בחבילה אחת?
בזכותך הזמנתי מקווה שלא ישגעו אותי בכל רחבי העיר עם זה. זה לא דחוף לי לפסח.. (חסר לי בגד לשבת בנתיים יש לה משנה שעברה וב"ה קצת התקצר... ולפסח יש חדש..)הבגדים כולם בחבילה אחת
והקישוטי שיער בחבילה שניה
הזמנתי והגיע תוך 12 יום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: