מכירה מישהי שמצליחה. לא ברמה היסטרית, וכמו בן אדם קרו לה טעויות, אבל בהחלט יש לה את זה. זה מאוד מאוד מעניין.הוא חושב שהוא יכול להרגיש גם דרך הודעות כתובות, אבל הוא לא בדק - סורי אם זה נשמע דמייוני אבל זה לא.
התכוונתי כמובן לסטייפלער.או טומאה
כן שמעתיאצל חולי סכיזופרניה יש דברים בסגנון הזה ויותר מזה
ואגב, מישהו שמע על אנשים שיכולים להגיד מה השם של האדם רק מלראות אותו?
אולי הוא משתמש בכלי AI...יש את ליאור סושרד למשל
שלדעתי עונה על מה שאתה אומר
זה משהו עילאי מרתק
שלא מובן לי איך הדברים עובדים
ראיתי סרטון שלו איך הוא מנחש מה אנשים הצביעו בבחירות
סינסטזיה זה משהו אחר,יש לזה שם, תעשו גוגל:
סינסטזיה
היתה על זה כתבה מעניינת מאוד ב"זמן", לפני מספר שנים.
לגמרי יתכן גם כוחות טומאהאו טומאה
הוא פשוט מיומן בלקרוא שפת גוף של אנשים גם אם הם מסתירים רגשות, להבין לפי צליל הקול גובהו וכו' דברים שאדם סטנדרטי לא שומעאשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה מעניינת.
אני מכיר בן אדם שיכול להרגיש את הרגשות של אנשים אחרים לפרטי פרטים ברמה של חלוקה לאחוזים ( לא על המספר - אבל בגדול ) ללא נגיעה פיזית. גם אם האדם שמולו מסתיר חזותית את הרגשות שלו.
ולא רק זה, גם אם הוא אוכל אוכל שמישהו הכין הוא יכול לתאר ברמה גבוהה של דיוק מה היו הרגשות של הבן אדם בזמן שהוא הכין את האוכל. גם כשהוא מדבר אם מישהו בטלפון.
מה זה???
שטויות ובלבולי מוח...תודה לכל המגיבים.
נראה שמדובר באמת בעניין של אנרגיה שאין לי מושג איך זה עובד.
ב"ה זה לא מחלה נפשית, כוחות טומאה, רמאות או כל סוג של משהו מהעולם הקיצוני.
אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הנושא הזה של אנרגיה ואיך זה עובד.
( מה שהבנתי מאשתו זה קצת "קריפי" הדבר הזה - כי היא שקופה כמעט לגמרי לידו... )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: