במקום בצק עלים

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מגיעה אלי היום אורחת מאד חשובה לי, והייתי רוצה להכין כיבוד פרווה עשיר, אבל בחור שאני גרה חסרים עדיין המון מוצרים מאחרי פסח לדו' בצק עלים. יש לכם מתכון טוב לתחליף?

אפרתה

משתמש מקצוען
לא יודעת מה את רוצה להכין עם זה, אב ללפעמים אפשר לטגן בלינצעס ואז למלאות ולאפות או לאפות בתבנית שקעים ואז למלאות.
יש גם תחליף לבצק עלים- כמו המקורי עם טונות מרגרינה שהוא הכי טעים, או תחליף דל יותר בשומן. מקווה שיעלו לך מתכונים, אם לא- אני מאמינה שיש בכל ספר בסיסי, חפשי בבצקים.

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש מתכון לבצק קנישס.
תחליף טוב לבצק עלים.
רק שלי- אין אותו.
אבל תנסי במתכונים של אביגייל מייזליק

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מוריה ח;984165:
אני יכולה להסביר לך איך מכינים לבד בצק עלים.
יעזור לך?

מסובך?
היא פה עוד שעתיים

אשמח מאד אם משהיא תעלה לי מרשם טוב לבצק פריך וטעים שיהיה אפשר למלות אותו באוצרות טובים.

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אולי הבצק של זה יענה לדרישות

לא ציינת אם את עושה את זה למתוק/מלוח
בורקס גבינה מבצק פריך
החומרים
1 ק”ג קמח
2 כוסות שמן
11/2 כוסות מים
3 חבילות אבקת אפיה
1 כפית מלח
ההכנה
1. מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים את הנוזלים ומערבבים עד לקבלת בצק רך.
2. מרדדים על גבי משטח מקומח, חותכים לריבועים בגודך7*7 ס”מ.
3. מניחים כפית גדושה מהמלית על כל ריבוע, סוגרים את הריבועים לחצי קלבלת משולש ומהדקים היטב את הקצוות.
4. מורחים בביצה ושומשום ואופים בחום בינוני עד להזהבה.
למילוי
1 גבינה בולגרית או גבינת טוב-טעם (אפשר גם גבינת 9%)
גבינה צהובה
2 תפו”א מבושלים וומעוכים.
1 ביצה
1 כף שמן זית
מערבבים הכל ביחד.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מצאתי בצק עלים מאחרי פסח! באיזה חור את גרה ? אוכל להעביר לך יש לי הרבה (בעלי קנה בטעות ואני לא אופה מבצק עלים )

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רותי12;985059:
אני מצאתי בצק עלים מאחרי פסח! באיזה חור את גרה ? אוכל להעביר לך יש לי הרבה (בעלי קנה בטעות ואני לא אופה מבצק עלים )

עמנואל
אל תדאגי, בשבת אני בבני ברק ואני ישלים את כל 'החסכים' זה רק עניין של עד שאני יקנה - - -

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה