כוונתי לקטע שהיה נשמע מעט טראומתי ממרקים דלוחים.... ודרך אגב, לא זכור לי שהיו אצלך קרוטונים.... האם זכרוני מתעתע בי... או שהייתי אצלך בתקופות שפל?המרק אצלי נקי מכל הנ"ל
כוונתי לקטע שהיה נשמע מעט טראומתי ממרקים דלוחים.... ודרך אגב, לא זכור לי שהיו אצלך קרוטונים.... האם זכרוני מתעתע בי... או שהייתי אצלך בתקופות שפל?המרק אצלי נקי מכל הנ"ל
אצלינו היו קוראים לזה בקבוק קולה (או כל משקה אחר) ריק שמילאו בו מים ללא שטיפה מוקדמת...אגב, הייתי תובע יצוגית נגד המים בטעמים....
מים מנרלים [כ-2 שקל לבקבוק....] עם קצת פטל נמכר ב7 שקל!!!
תכל'ת מקללים את כל סוגי השתיה המתוקה, ובסוף כולם שותים את זה ללא הפסקה.אצלינו היו קוראים לזה בקבוק קולה (או כל משקה אחר) ריק שמילאו בו מים ללא שטיפה מוקדמת...
לא קיללתי את כל סוגי השתיה, אלא את המים בטעמים שאין לזה טעם כלל!!תכל'ת מקללים את כל סוגי השתיה המתוקה, ובסוף כולם שותים את זה ללא הפסקה.
קוראים לזה "מיץ טפל"יש איזה תביעה יצוגית נגד קוקה קולה על הפקעת מחירים או שזה כבר נדחה?
אגב, הייתי תובע יצוגית נגד המים בטעמים....ייצוגית נגד קוקה-קולה: זה פשוט יקר מדי |
עוד תביעה ייצוגית נגד קוקה-קולה על ניפוח מחירים. בקשה לאישור התביעה ב-299 מיליון שקל הוגשה לבית המשפט הקולה יקרה לכם מדי? לא רק אתם חושבים ככה. בקשה לאישור תביעה ייצוגית ב-299 מיליון שקל נגד החברה המרכזית לייצור משקאות קלים, בעלת הזיכיון בישראל לייצור משקאות קוקה-קולה, הוגשה לבית המשפט המחוזי...www.hon.co.il
מים מנרלים [כ-2 שקל לבקבוק....] עם קצת פטל נמכר ב7 שקל!!!!
לא, פיץ מטל. @יונתן ליפשיץ.קוראים לזה "מיץ טפל"
בנוסף, היה נגדם עתירה נגד הפקעת מחירים.לא בדיוק הפקעת מחירים, קצת שונה. והיא ממש לא נדחתה
יעויין כאן
זה מהקטנות נסו להבדיל בעצימת עיניים בין כוס קולה לכוס סבן אפ כן לא טעיתי לא תצליחו!!!מעניין לעניין, פפסי\ אר סי\ קוקה קולה שייכים לאותו ויכוח עתיק. לא הרבה עמדו בו.
אולי הם רצו לנקות חלודה (שמעתי פעם שזה מאוד מועיל לזה), צריך לדון לכף זכות!!!..ואני לחרדתי, ראיתי פעם אנשים מכניסים לעגלה קריסטל בטעם קולה !!!! ......
כמה שאתה צודק..(אל תגלו לאף אחד, אבל צרכנים של פפסי מקס הם כמו כת קטנה של מכורים אלמוניים)
אני דווקא עמדתי בו כמה פעמים במבחני טעימה עיוורת.מעניין לעניין, פפסי\ אר סי\ קוקה קולה שייכים לאותו ויכוח עתיק. לא הרבה עמדו בו.
עשיתם בדיקה גם לאחר הקןרונה??אני דווקא עמדתי בו כמה פעמים במבחני טעימה עיוורת.
אין לי מושג איך אנשים לא מבדלים.
קוקה קולה=מפעל סוכר.
פפסי=בלון גז
אר סי- אוחח איזה טעם!!!
דווקא לפני.עשיתם בדיקה גם לאחר הקןרונה??
לך תדע אולי משהו השתבש בחוש הטעם.....
הוא אשר טענתי שתעשו מהר עוד אחת כדי לדעת שמשהו לא השתבש..דווקא לפני.
ואחת מהן דווקא הייתה רשמית של אחת מחברות הפרסום.
להיפך עכשיו כבר שום דבר לא יהיה רלוונטי.הוא אשר טענתי שתעשו מהר עוד אחת כדי לדעת שמשהו לא השתבש..
נכוןואצלינו נכנס רק של מנה
הכי טובים!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: