כללי בלנק לעילוי נשמת

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה אמור להיות בלנק שהמוסד שולח לתורם, כאשר כל פעם השם משתנה כמובן. אשמח לשמוע הערות וביקורות בונות.

קבצים מצורפים

• יזכור לפורום.jpg
    3.7 MB · צפיות: 36

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בדר"כ עיצוב של "תעודות זיכרון" הוא יותר רשמי, בסגנון מכובד וצבעים כהים יותר.

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא רציתי ללכת על הקלישאה, נר, רקע שחור ופונט של חיים. לענ"ד זכרון זה לא דבר שחור.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נר? פונט של חיים? שחור? מי אמר כדבר הזה???

קודם כל בדר"כ בתעודות זיכרון המוסד שנותן אותן רוצה שפרטיו יופיעו על הדף כך שהדף אמור להיות עם חלוקה פנימית.
את שם הנפטר עושים בצורה יותר מיוחדת כי אחרי הכל בשביל זה הבן אדם תורם שנה שלמה.
קבר נטוש בשדה פרחים זה לא בדיוק מה שאדם רוצה בשביל קרוביו...
בקיצור - הכוונה שלי היתה לעבוד עוד קצת, להשקיע בחלוקה פנימית מעניינת עם רקע מכובד (לא שחור!!!) טיפוגרפיה טיפה יותר מושקעת ממירכוז אמצע, הדגשת פרטים כמו שם הנפשט ולוגו המוסד בצורה מעניינת שתמקד בהם את המבט - בקיצור - לדעתי זה עוד לא שם...

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה על הביקורת. לוגו המוסד נמצא במקור, פשוט לא חפצתי לפרסם בריש גליה עבור מי העבודה.
השם של הנפטר איני יכול להשקיע בו מכיוון שהשם ישתנה כל פעם דרך התוכנה של המוסד, ובעצם אני אמור להשאיר את זה ריק. התמונה למטה עד כדי כך לא טובה?

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אז איפה ממוקם הלוגו במקור?
לדעתי צריך לחלק קצת את העמוד כדי לא ליצור בלבול בעין.

לגבי שם הנפטר אפשר לעשות "הבה נתחכמה" ולתת איזו מסגרת מסביב לשם כך שכל פעם השם ישתנה אבל יישאר בתוך המסגרת.

התמונה למטה - עניין של טעם - אני כתבתי מה אני הרגשתי שראיתי אותה.
החלטה שלך.

natittt

משתמש פעיל
עימוד ספרים
מה זה אמור להיות "הרינו להזכירך"?
תחשבו על אבא שנפטר לו בן, על אשה שאיבדה את בעלה
אתם "מזכירים להם"?
תודה רבה לכם שאתם מזכירים, שלא ישכחו.
הם זוכרים כל יום, כל רגע!

nati-design

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הי, הייתי מנסה ללכת על כיוון אחר לגמרי, אולי יותר צר (כשני שליש מהנוכחי) ועם צבעים יותר כהים, שילוב התמונה כלל לא נראה לי מתאים, מה עוד שהיא לא נחתכת בצורה טבעית, (צריך לעשות שם מסכה, אם כבר).

גם לרקע העליון לא כ"כ התחברתי.

חשוב לי לציין, לכל מעצב יש ראיה שונה, זוהי רק דעתי..

אגב, הלוגו שלך מקסים!!

שיהיה בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה