אמזון בלאק פריידי אמזון 2024

באתי לחלום

משתמש מקצוען
גרביים חגיגיים לגברים של Tommy Hilfiger - חבילה של 8 גרבי נוחות מבד נמתח נושם פעיל - לחצו על קופון של 40 אחוז ויוצא 8 זוגות ב20 דולר בלבד!!!
1731959057901.png

ק.ש

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

ברוך ה' יום יום

משתמש רשום
אני מחפשת משאבת חלב נצמדת איכותית - יש למישהו מושג אם יש מבצעים עליהם בבלאק פריידי?
לינק?
(אני לא רוצה את אלו של אלי אקספרס, כי הבנתי שאחרי כמה חודשים הוואקום הולך ונחלש, אני רוצה אחד שיחזיק לי לאורך ימים ושנים טובות...)
תודה!

באתי לחלום

משתמש מקצוען
אני מחפשת משאבת חלב נצמדת איכותית - יש למישהו מושג אם יש מבצעים עליהם בבלאק פריידי?
לינק?
(אני לא רוצה את אלו של אלי אקספרס, כי הבנתי שאחרי כמה חודשים הוואקום הולך ונחלש, אני רוצה אחד שיחזיק לי לאורך ימים ושנים טובות...)
תודה!
יש משאבה הכי טובה בשוק של מדלה, הבעיה שזה ללא משלוחים לארץ אבל זה הרבה יותר זול מהארץ
יש אפשרות להזמין גם מאנגליה, אם יש לך מישהו שיביא לך זו עסקה משתלמת

ק.ש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה