דרוש מידע בית ספר תפארת תמר בבני ברק

מצב
הנושא נעול.

עדן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נחמה, זה שהבי''ס מהמם אני יודעת, בגלל זה רשמתי דווקא לשם
אבל זה יהיה מתיש להביא ולהחזיר אותה כל יום במיוחד שבניתי על שכנות שילמדו באגף בק.הרצוג
אני באופן אישי חושבת שזה הוצאה מיותרת (70 מיליון!) וטרטור לתלמידות לא יותר פשוט להוסיף קומה?
מלא רצו להעביר אבל לא היתה אפשרות...

גודגוד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אבל זה יהיה מתיש להביא ולהחזיר אותה כל יום במיוחד שבניתי על שכנות שילמדו באגף בק.הרצוג
אני באופן אישי חושבת שזה הוצאה מיותרת (70 מיליון!) וטרטור לתלמידות לא יותר פשוט להוסיף קומה?
בן פתחיה זה לא כ''כ רחוק ממימון...
וגם להוסיף עוד קומה זה היה מטורף...
הבה''ס גדל, הורידו מלא קראוונים, לא היה אפילו מקום נורמלי לחצר..
החליטו פשוט לשבור הכל ולבנות מבנה אחד נורמלי גדול.

נחמה למה

משתמש מקצוען
לא נראה לי הוצאה מיותרת
הן הולכות לאולם חיצוני כי אין להן אולם בביה"ס!
בטח אין חצרות נורמליות
הקבצות נורמליות
מקום שמאכלס כ"כ הרבה ילדות צריך מרחבים ותכנון טוב! לדעתי אפילו שזה מעצבן נורא הבת שלך עוד תהנה מזה בעז"ה
ובכל מקרה הבנתי שבאלול-תשרי כולן עדיין במימון אז את כל ההתחלה יהיה לך שכנות גדולות (יפה שהן מסימות ב1 :))
אחרי זה תכירו עוד ילדות מכיתה א' שהיא יכולה להתלוות אליהן עם האחיות שלהן (בכיתות ב' ג') בחזור
ברור שמעצבן נורא.

שומרת החומות

משתמש מקצוען
לא יותר חכם היה כבר לפני שנתיים שלוש כשראו שכמות הילדות גדלה לבנות מבנה חדש במקום אחר ולהעביר אותן רק אז לשם?
עד כדי כך אפסו שטחים בבני ברק?
במיוחד שגם ככה זה רחוק לילדות שגרות בכלל באיזור הרצוג
חלם זה כאן

שמחהלה

משתמש פעיל
נ.ב. האמת שלא רק כמות הבנות בשכונות האלו גדלה, גם כמות הבנים בשכונות האלו גדלה, (ועוד תגדל, בלע"ר)
לפי השמועה, הולכים להרים שם מגדל ענק בגובה הבנינים של הלוחמים, עם בית ספר במפלס מרחוב מימון, ותלמודי תורה במפלס מרחוב הלוחמים,
פשוט מצב של אילוץ וחוסר ברירה,

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כניראה לא ביקרת שם מעולם,
לא מסוג המבנים שהייתי שמחה שהבת שלי תלמד שם.
דווקא ביקרתי בו,
ואם תשימי לב, גם המבנה אליו עוברות הבנות עבר שיפוץ, כך שאם למישהו מאד מפריע הניראות שלו (והיא לא כזו נוראית , משהו דומה לסטנדרטים של בית ספר רמת אהרון.. חוץ מביכנ"ס למטה שהוא באמת לא משמעותי בימות החול...) היה יכול לעשות את השיפוץ במבנה שם, אבל כמובן שאף אחד לא יגע במוסד הנ"ל... וד"ל....

ולגבי השוואה לבנות שנוסעות ות למוסדות לימודים רחוקים- צר לי אך ההשוואה לא במקומה, כשבן אדם רוצה משהו הוא מוכן "לשלם" את המחיר, רוב ההורים ששלחו לתפארת תמר אולי מרוצים שם מהחינוך, אבל במידה והיו גרים באזור אחר היו שולחים לביה"ס האזורי הקרוב אליהם, וזה השיקול שלהן, ובהחלט מדובר בכאב ראש ענקץ

נערך לאחרונה ב:

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כניראה לא ביקרת שם מעולם,
לא מסוג המבנים שהייתי שמחה שהבת שלי תלמד שם.
ביקרתי שם כמה פעמים

כמה אירוני בשביל להצביע:rolleyes:

והייתי מעדיפה שהבת שלי תלמד בכזה מקום מאשר שתצטרך ליסוע בהסעות ...
תחשבי על ילדה בכיתה ד שמתעוררת קצת מאוחר, קורה לא?
מה תעשי בתור אמא?
וזאת רק דוגמא לטרלול...

פילפלית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אתם רציניים שאתם שולחים עצומה לעיריית בני ברק בשביל שאברך לא יגיש ארוחת צהריים מס' פעמים?
מה נסגר עם אנשים?
היה עדיף אכן עצומה יותר מתומצתת, ולפרט אך ורק על צער הבנות וצער ההורים בעקבות כך,
על המרחק העצום שבנות קטנות צריכות ליסוע, כל יום בשביל בית ספר אזורי במשך שנתיים (במקרה הטוב) - שזה בעצם רבע מהזמן שבו הן אמורת להיות בבית הספר במשך כל החיים....
כשיש באזור מספר רב של מוסדות, (סמינר גור, סמינר תהילה, חיידר סורוצקין ועוד) שמיועדים ללכלל התושבים מכל קצוות העיר , ואילו לתפארת תמר , גזלו את כבשת הרש....
ואכן התושבים וילדי האזור שקופים לעיריה, הן במבני גני ילדים, גינות וכעת גם בית ספר...

אבל עדיף מכלום ( לא שאני חושבת שזה מעניןן מישהו)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה