אני ילדתי שם לידה טבעית אחרי ניתוח, בלי שרפ, והם מאד זרמו איתי אפילו שהלידה לא התקדמה,בטלפון בבירור הם לא מאפשרים (אא"כ רופא בשר"פ לוקח ע"כ אחריות)
לגבי המחלקה פחות נהניתי מהיחס.
אני ילדתי שם לידה טבעית אחרי ניתוח, בלי שרפ, והם מאד זרמו איתי אפילו שהלידה לא התקדמה,בטלפון בבירור הם לא מאפשרים (אא"כ רופא בשר"פ לוקח ע"כ אחריות)
הנתונים מראים שמתוך כ500 לידות בחודש שהיו בביקור חולים כ300 עברו לשערי צדק והשאר התחלקו בין שאר בתי החולים בעיר ובארץ.כרגע הבנתי שהעומס מורגש בכל בתי החולים.
יש לך ס"ד מיוחדת ושונה ממש,אני ילדתי בשערי צדק.
בטעות העלו אותי לחדר לידה (הייתי בנשים, והעלו אותי לפני הזמן). למרות זאת, לא הורידו אותי בחזרה, ותפסתי להם את החדר כמעט יממה. היחס היה רגוע ומדהים. כל הזמן שבעולם.
גם במחלקה היה יחס מדהים. ונתנו לי להשאר עוד יומיים.
יש לי חברה שילדה לאחרונה בהר הצופים. כמעט נשבעה שלא תחזור לשם.
ויש עומס בכל המקומות, כתוצאה מביקור חוים שנסגר
יתכן.הנתונים מראים שמתוך כ500 לידות בחודש שהיו בביקור חולים כ300 עברו לשערי צדק והשאר התחלקו בין שאר בתי החולים בעיר ובארץ.
כך שעיקר העומס מתנקז לשע"צ.
יש לך ס"ד מיוחדת ושונה ממש,
להשאר? הס מלהזכיר,
יחס? חדר לידה לכל כך הרבה זמן? נשמע כמעט מצוץ מהאצבע.
הייתי בחדר לידה בהדסה עין כרם למשך 3 יממות+תפסתי חדר ניתוח לכמה שעות (לא עברתי ניתוח)חדר לידה לכל כך הרבה זמן?
היא דיברה על שע"צ.הייתי בחדר לידה בהדסה עין כרם למשך 3 יממות+תפסתי חדר ניתוח לכמה שעות (לא עברתי ניתוח)
אני הגעתי לזירוז מתוכנן..... הייתי שם יום קודם לבדיקות, הם אמרו לי לכי הביתה עכשיו חדרי הלידה מלאים, תבואי על הבוקר נכניס אותך לחדר לידה מיד,אני ילדתי בשערי צדק.
בטעות העלו אותי לחדר לידה (הייתי בנשים, והעלו אותי לפני הזמן). למרות זאת, לא הורידו אותי בחזרה, ותפסתי להם את החדר כמעט יממה. היחס היה רגוע ומדהים. כל הזמן שבעולם.
גם במחלקה היה יחס מדהים. ונתנו לי להשאר עוד יומיים.
יש לי חברה שילדה לאחרונה בהר הצופים. כמעט נשבעה שלא תחזור לשם.
ויש עומס בכל המקומות, כתוצאה מביקור חוים שנסגר
גם אני. רק ששלחו אותי לנשים.אני הגעתי לזירוז מתוכנן..... הייתי שם יום קודם לבדיקות, הם אמרו לי לכי הביתה עכשיו חדרי הלידה מלאים, תבואי על הבוקר נכניס אותך לחדר לידה מיד,
חזרתי הביתה סידרתי ואירגנתי הכל הגעתי עם האוטובוס הראשון בבוקר, קיבלו אותי כמו מלכה ונתנו לי חדש לידה ל 23 שעות, (היה יכול לקחת גם 3 ימים, .......)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: