דרוש מידע בית חולים מומלץ ללדת בירושלים

מצב
הנושא נעול.

אנוכי

משתמש מקצוען
כרגע הבנתי שהעומס מורגש בכל בתי החולים.
הנתונים מראים שמתוך כ500 לידות בחודש שהיו בביקור חולים כ300 עברו לשערי צדק והשאר התחלקו בין שאר בתי החולים בעיר ובארץ.
כך שעיקר העומס מתנקז לשע"צ.
אני ילדתי בשערי צדק.
בטעות העלו אותי לחדר לידה (הייתי בנשים, והעלו אותי לפני הזמן). למרות זאת, לא הורידו אותי בחזרה, ותפסתי להם את החדר כמעט יממה. היחס היה רגוע ומדהים. כל הזמן שבעולם.
גם במחלקה היה יחס מדהים. ונתנו לי להשאר עוד יומיים.
יש לי חברה שילדה לאחרונה בהר הצופים. כמעט נשבעה שלא תחזור לשם.
ויש עומס בכל המקומות, כתוצאה מביקור חוים שנסגר
יש לך ס"ד מיוחדת ושונה ממש,
להשאר? הס מלהזכיר,
יחס? חדר לידה לכל כך הרבה זמן? נשמע כמעט מצוץ מהאצבע.

אנוכי

משתמש מקצוען
תכל'ס ברור שי-ם כרגע במשברון עקב סגירת ביקור חולים,
ואין כל כך דרך לבתי החולים שהיו גם ככה בעומס להתגבר על העומס שהתעצם.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
הנתונים מראים שמתוך כ500 לידות בחודש שהיו בביקור חולים כ300 עברו לשערי צדק והשאר התחלקו בין שאר בתי החולים בעיר ובארץ.
כך שעיקר העומס מתנקז לשע"צ.

יש לך ס"ד מיוחדת ושונה ממש,
להשאר? הס מלהזכיר,
יחס? חדר לידה לכל כך הרבה זמן? נשמע כמעט מצוץ מהאצבע.
יתכן.
אבל גם שתי גיסותיי נותרו יום נוסף. וגם הן מצהירות שיחזרו רק לשם (אחת ילדה קודם בהר הצופים).
כן, הייתי שלוש משמרות של מיילדות. כולן סבלניות ונוחות. רק ביקשו שלא אלחץ, ושאקח את הזמן שלי.
לא יודעת מה לגבי השאר. מתארת את החוויה האישית שלי.

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
אני ילדתי בהר הצופים, היחס בקבלה ובחדרי לידה מטורפים,
האוכל והחדרים אח"כ לא בדיוק לטעמי.......
אני ילדתי בשערי צדק.
בטעות העלו אותי לחדר לידה (הייתי בנשים, והעלו אותי לפני הזמן). למרות זאת, לא הורידו אותי בחזרה, ותפסתי להם את החדר כמעט יממה. היחס היה רגוע ומדהים. כל הזמן שבעולם.
גם במחלקה היה יחס מדהים. ונתנו לי להשאר עוד יומיים.
יש לי חברה שילדה לאחרונה בהר הצופים. כמעט נשבעה שלא תחזור לשם.
ויש עומס בכל המקומות, כתוצאה מביקור חוים שנסגר
אני הגעתי לזירוז מתוכנן..... הייתי שם יום קודם לבדיקות, הם אמרו לי לכי הביתה עכשיו חדרי הלידה מלאים, תבואי על הבוקר נכניס אותך לחדר לידה מיד,
חזרתי הביתה סידרתי ואירגנתי הכל הגעתי עם האוטובוס הראשון בבוקר, קיבלו אותי כמו מלכה ונתנו לי חדש לידה ל 23 שעות, (היה יכול לקחת גם 3 ימים, .......)

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני הגעתי לזירוז מתוכנן..... הייתי שם יום קודם לבדיקות, הם אמרו לי לכי הביתה עכשיו חדרי הלידה מלאים, תבואי על הבוקר נכניס אותך לחדר לידה מיד,
חזרתי הביתה סידרתי ואירגנתי הכל הגעתי עם האוטובוס הראשון בבוקר, קיבלו אותי כמו מלכה ונתנו לי חדש לידה ל 23 שעות, (היה יכול לקחת גם 3 ימים, .......)
גם אני. רק ששלחו אותי לנשים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה