מצטרפת לכל מילה לגבי איכילוב לגבי שיבא עדיין לא יודעת מחוויה אישיתילדתי שם 6 לידות, מקצוענים סובלניים מאדד, לא זכיתי להיות במחלקות החדשות, והיה מגעיל במחלקות הישנות! אבל עכשיו הבנתי שהכל חדש.
האווירה ממש חילונית, האוכל הכשר בחמגשיות שלא עושות חשק לאכול, גם אם יש חרדיות זה ממש ספור, נגיד שבת ממש לא היה נחמד והיה לי כמעט כל לידה..
לידה אחרונה הייתי בתל השומר , אין מה להשוות הענין האווירה, יש בר כשר, מגוון חם וטעים, בשבת סעודת שבת אווירה חמימה,
וכמובן שהם מקצוענים, ( לא יודעת להשוות בקטע הזה,)
מבחינת המחלקה הייתי בישנה,ושוב חזרו אלי הזכרונות מהמקלחות הישנות של איכילוב ובקשתי לעבור לחדש והסכימו לי. היה מדהים!!
@Anunimus את יולדת בלי אפידורל מבחירה?אני יולדת בלי אפידורל
התינוקיה באותה קומה של המחלקה החדשה. מאוד נוח.אכן עניין האוכל מעיב קצת,
וגם החשש של שבת שאז התינוקיה בקומה 4 וצריך מעלית שבת וכו. ככל הנראה אם זה יצא שבת אעשה ביות מלא.
@Anunimus את יולדת בלי אפידורל מבחירה?
עברת איזה הדרכה בתחום? כי אני רוצה מאוד לנסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: